Kupujem TV za dnevni, udaljenost 3,80m.
Budžet mi je 1500 EUR. Šta vam se čini od ovoga:
TV služi za gaming (PS5 pro), filmove i serije.
Jeli ima šta bolje u tom cjenovnom rangu.
Hvala unaprijed
Kupujem TV za dnevni, udaljenost 3,80m.
Budžet mi je 1500 EUR. Šta vam se čini od ovoga:
TV služi za gaming (PS5 pro), filmove i serije.
Jeli ima šta bolje u tom cjenovnom rangu.
Hvala unaprijed
Raziel Dolby je nažalost većini deal breaker što se Samsunga
Sad sam probao na Xboxu razliku Dolby i HDR. HDR izgleda ljepse i svjetlije. TV je C4 a igra je Indiana.
Ja sam uzeo C4 malo skuplji od 1500. Sad gledam oko te cifre da uzmem Samsung 95C.
@Raziel kakva je situacija u Samsunga oko filmova i externih titlova?
Poprilično sve formate koje jedan video sadržaj može da ponudi.
.srt fileovi također idu bez ikakvih problema.
solidmerlin https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-samsung-oled-qe65s95ca-uhd-4k-smart-tv/116787
Ovaj?
Koja je razlika između onog što sam posto i toga.
Cijena je skoro ista
Uzmi u obzir ako gledaš filmove preko eksternog diska zaboravi na DTS zvuk, pa čak i Dolby Atmos preko USB porta, preko aplikacija ide Dolby Atmos ali ne preko USB-a!
A da li dts audio ovisi od eksternog audio uređaja koji podržava DTS formate kako bi bio u mogućnosti da iskoristi njihove opcije. Ako nema neki soundbar ili zvučnik koji podržava dts passthrough, igra li onda to ikakvu razliku?
Čak i da ima neki soundbar, da li bi se mogao i dalje koristiti određeni medij koji sadrži dts audio, samo što ne bi bio pogonjen tim formatom, već mogućnostima tog eksternog uređaja. Ili bi zvuk jednostavno bio nečujan?
https://videocardz.com/newz/hdmi-2-2-specs-with-increased-bandwidth-to-be-announced-at-ces-2025
Uskoro stiže i službena najava za HDMI 2.2. Osim izgledne podrške za još veće rezolucije i osvježavanje izgleda da je najveća prikaz pri istima bez potrebe za kompresijom.
ovo je već drugi put u roku 3 tjedna na redditu da je netko mislio da mu je tv neispravan, jer nije skinuo zaštitnu foliju s ekrana.
Zar mu stvarno nije bilo sumnjivo da su mu pixeli crkli baš u obliku slova FY?
Koliko li se samo radnici u trgovinama moraju s ovakvima prepirati, jer im ljudi vraćaju ispravne televizore.
milicevic87 Zar mu stvarno nije bilo sumnjivo da su mu pixeli crkli baš u obliku slova FY?
Garant je mislio Fuck You.
Jedva svoj skinuo sa C4. Tj jedva zapoceo guljenje a onda ide.
milicevic87 Koliko li se samo radnici u trgovinama moraju s ovakvima prepirati, jer im ljudi vraćaju ispravne televizore.
Gledam takve tickete skoro pa na dnevnoj bazi.
Još da normalno pita, nebi niš reko, al takvi upiti redovito idu sa popratnim "Pička vam materina nesposobna, prodali ste mi neispravan tv!!! .
Misliš u smislu psovki ili neobičnih zahtjeva / upita?
Jbga, ne smijem direktno stavljat slike tih razgovora, al da, ima svega.
Meni je među jačima bio lik otprije par godina kojeg je kolegica na helpdesku tražila slike oštećenog uređaja, i frajer slika i u dnu slike mu vidiš stopala i dignutu ćunu . Očito je volio grubo
Baš sam u dilemi. Jer ispada da je C4 trenutno bolja kupovina od Bravie 8. Sva sreća da više nemam para, jer ne znam što napraviti.