Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
Nije to X955.
X955 serija ima preko 5000 dimming zona i udara preko 5000 Peak brightnessa čak u HDR formatu. Kažem monstrum od TVa, ali mi je tad prošle godine izgledao više kao prototip. Možda još uvijek nije ni izdat u prodaju.
S druge strane, taj model iz elipsa odlično izgleda. Specifikacije su vrhunske.
10 bitni panel sa 2000 LDZ koji udara na skoro 2000 nita. Pazi se kad noću budeš palio. Sranje će da svijetli kao farovi Fensijevog T-Roca kad upali duga svjetla.
Doslovno nemam TV program nikakvog tipa, sve mislim kontrolirati preko Shielda ili PS5.
Samsungovo sučelje samo za podešavanje slike.
Ma bilo bu ok.
Da ne čitam sad sve…je li to sad opet Miro kupuje TV? I ove godine?
- Uređivano
Flipper Igram sad svaki dan Star Wars barem pola sata.
Frajer prešao Wukong od 60h za 4 dana, roka Star Wars, Astro Bota i sigurno još 10 igara za koje ni ne govori da ih igra. Pol sata ti ne vidiš svjetla, a ne ekrana
Ja sam miran sa telkom sad ohoho (ako ne krepa). Imam 2 odlična, 1 dobar, i 1 stari. Za sve sobe po primjerak, sve umreženo, još sitno neta provučem da mogu na kablin i rokaj.
Jeste QM851, ali nije C851 kao što si prethodno tvrdio.
Znam, komplikovano do zla Boga
S druge strane, istina. Koji ce mi kok 6500 nita. Nema šanse da će ljudsko oko moći pratiti toliku svjetlinu bez naprezanja oka. Ambijentalno svjetlo je must have, ali i u tom slučaju šta će ti onda toliko osvjetljenje kad ga prinudno moraš smanjivati. Jedino ako ti u prozor kuće direktno udara reflektor od stadiona.
- Uređivano
Meni je 1000 nitsa uber svjetlo, doslovno škiljim kod takvih HDR scena gdje netko uperi svjetiljku u kameru, farovi od auta, sunce i sl.
Moj PC monitor ima 450 nitsa pa ga držim na 75% svjetline jer je presvijetli.
Ako sam dobro skužio HDR10 minimum je 1000 nita i to sam vidio na svoje oči kad je još bilo cutting edge sa puno ambijentalne rasvjete i izgleda nevjerojatno.
Nije baš da želim da mi se koža otopi i da umrem od radijacije dok gledam Oppenheimera.
Mobitel mi dostiže 2600 peak na HDR contentu pa sam znao imat točku u vidu po par minuta nakon nekog bljeska.
1500-1800 nita je meni lično idealno osvjetljenje za dnevnu osvijeljenu prostoriju. Odličan balans između jačine svjetlosti ekrana i osunčane prostorije. Preko toga je po meni stvarno pretjerivanje. U noćnim uvjetima je ambiciozno da poneki svijetli detalj u hdr formatu zasvijetli.
Nije, ja mislim da nema C850 serija, ali ima C845, koji ima kodni naziv QM8 u Americi.
Raziel Nije, ja mislim da nema C850 serija, ali ima C845, koji ima kodni naziv QM8 u Americi.
Ma evo je majku joj znan da san je vidio negdi
Pogledao sam sad kakav komp mogu složit za cijenu S95D i suza mi je kapnula.
Al al nema veze, 3080 će morat zdurat još godinu-dve.
Koju velicinu gledas