Flipper Miro offline sam. Igram sad svaki dan Star Wars barem pola sata. 😃

Ma da klasika

Igram offline

@Tuhy nam isto tako govori da je ima curu i da je jeba

@Genesis govori da ima prijatelje i da poznaje sve žive i nežive

Baš je forum postao zajeban radi non stop nekog laganja

Jedino ako ti se žena zove Offline pa aj možda i nelažeš

Flipper Igram sad svaki dan Star Wars barem pola sata.

Frajer prešao Wukong od 60h za 4 dana, roka Star Wars, Astro Bota i sigurno još 10 igara za koje ni ne govori da ih igra. Pol sata ti ne vidiš svjetla, a ne ekrana 😃

Ja sam miran sa telkom sad ohoho (ako ne krepa). Imam 2 odlična, 1 dobar, i 1 stari. Za sve sobe po primjerak, sve umreženo, još sitno neta provučem da mogu na kablin i rokaj.

@Raziel

Evo vidis da je x955 eu isto sto i QM851

A ovo za 2025 6500 nitsa i 14112 dimming zone zvuci bolesno

Miro

Jeste QM851, ali nije C851 kao što si prethodno tvrdio.

Znam, komplikovano do zla Boga Ha-Ha-Ha

S druge strane, istina. Koji ce mi kok 6500 nita. Nema šanse da će ljudsko oko moći pratiti toliku svjetlinu bez naprezanja oka. Ambijentalno svjetlo je must have, ali i u tom slučaju šta će ti onda toliko osvjetljenje kad ga prinudno moraš smanjivati. Jedino ako ti u prozor kuće direktno udara reflektor od stadiona.

Meni je 1000 nitsa uber svjetlo, doslovno škiljim kod takvih HDR scena gdje netko uperi svjetiljku u kameru, farovi od auta, sunce i sl.

Moj PC monitor ima 450 nitsa pa ga držim na 75% svjetline jer je presvijetli.

Ako sam dobro skužio HDR10 minimum je 1000 nita i to sam vidio na svoje oči kad je još bilo cutting edge sa puno ambijentalne rasvjete i izgleda nevjerojatno.

Nije baš da želim da mi se koža otopi i da umrem od radijacije dok gledam Oppenheimera.

Mobitel mi dostiže 2600 peak na HDR contentu pa sam znao imat točku u vidu po par minuta nakon nekog bljeska.

Raziel Jeste QM851, ali nije C851 kao što si prethodno tvrdio.

Znam, komplikovano do zla Boga

A isusa ti

Pa sto je onda c850 jeli to us qm8/qm850 ili je to opet neki drugi kurac

1500-1800 nita je meni lično idealno osvjetljenje za dnevnu osvijeljenu prostoriju. Odličan balans između jačine svjetlosti ekrana i osunčane prostorije. Preko toga je po meni stvarno pretjerivanje. U noćnim uvjetima je ambiciozno da poneki svijetli detalj u hdr formatu zasvijetli.

@Miro

Nije, ja mislim da nema C850 serija, ali ima C845, koji ima kodni naziv QM8 u Americi.

Miro

Eh to je QM8/851G serija koja je izašla prije par sedmica.

Unaprijeđena QM8ica za razliku od QM8ice od prošle godine (850G serije).

Dobar TV. Na rtingsu ima vrhunske ocjene.

Pogledao sam sad kakav komp mogu složit za cijenu S95D i suza mi je kapnula.

Al al nema veze, 3080 će morat zdurat još godinu-dve.

wooddiebone Uzmi 65" vjeruj mi. Biti će ti drago. Nakon toga nema više vraćanja na manje dijagonale.

Slažem se. Nema smisla uzimati takav top model u samo 55". Pogotovo ako gledaš na više od 2, 2 i pol metra.

wooddiebone

Ako mozes ikako razvuci na 65 razvuci biti ce ti drago.

Ja san odlucija na 75/85 ali 77 c4 je 2800e to mislin da je ipak previse za moj novcanik.

wooddiebone

Kupit ćeš 55" i svo vrijeme poslije toga ćeš u podsvijesti imati buyer's remorse jer nisi kupio 65" verziju.

Ako je do finansijske strane, bolje strpi još malo, iskeširaj potom dodatnih 600injak eura, i bit ćeš sretan.

65" je neki minimum da ne poludiš 😃

Ak čovjek nije imao 65", neće ni skužit da mu treba. 55" je sasvim dovoljan. Naravno, 65" je bolji 🙂