Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
Flipper Igram sad svaki dan Star Wars barem pola sata.
Frajer prešao Wukong od 60h za 4 dana, roka Star Wars, Astro Bota i sigurno još 10 igara za koje ni ne govori da ih igra. Pol sata ti ne vidiš svjetla, a ne ekrana
Ja sam miran sa telkom sad ohoho (ako ne krepa). Imam 2 odlična, 1 dobar, i 1 stari. Za sve sobe po primjerak, sve umreženo, još sitno neta provučem da mogu na kablin i rokaj.
Jeste QM851, ali nije C851 kao što si prethodno tvrdio.
Znam, komplikovano do zla Boga
S druge strane, istina. Koji ce mi kok 6500 nita. Nema šanse da će ljudsko oko moći pratiti toliku svjetlinu bez naprezanja oka. Ambijentalno svjetlo je must have, ali i u tom slučaju šta će ti onda toliko osvjetljenje kad ga prinudno moraš smanjivati. Jedino ako ti u prozor kuće direktno udara reflektor od stadiona.
- Uređivano
Meni je 1000 nitsa uber svjetlo, doslovno škiljim kod takvih HDR scena gdje netko uperi svjetiljku u kameru, farovi od auta, sunce i sl.
Moj PC monitor ima 450 nitsa pa ga držim na 75% svjetline jer je presvijetli.
Ako sam dobro skužio HDR10 minimum je 1000 nita i to sam vidio na svoje oči kad je još bilo cutting edge sa puno ambijentalne rasvjete i izgleda nevjerojatno.
Nije baš da želim da mi se koža otopi i da umrem od radijacije dok gledam Oppenheimera.
Mobitel mi dostiže 2600 peak na HDR contentu pa sam znao imat točku u vidu po par minuta nakon nekog bljeska.
1500-1800 nita je meni lično idealno osvjetljenje za dnevnu osvijeljenu prostoriju. Odličan balans između jačine svjetlosti ekrana i osunčane prostorije. Preko toga je po meni stvarno pretjerivanje. U noćnim uvjetima je ambiciozno da poneki svijetli detalj u hdr formatu zasvijetli.
Nije, ja mislim da nema C850 serija, ali ima C845, koji ima kodni naziv QM8 u Americi.
Raziel Nije, ja mislim da nema C850 serija, ali ima C845, koji ima kodni naziv QM8 u Americi.
Ma evo je majku joj znan da san je vidio negdi
Pogledao sam sad kakav komp mogu složit za cijenu S95D i suza mi je kapnula.
Al al nema veze, 3080 će morat zdurat još godinu-dve.
Koju velicinu gledas
- Uređivano
55, idealno bi mi bilo 65, ali ne dam 600 eura više.
wooddiebone Uzmi 65" vjeruj mi. Biti će ti drago. Nakon toga nema više vraćanja na manje dijagonale.
- Uređivano
Slažem se. Nema smisla uzimati takav top model u samo 55". Pogotovo ako gledaš na više od 2, 2 i pol metra.
Ako mozes ikako razvuci na 65 razvuci biti ce ti drago.
Ja san odlucija na 75/85 ali 77 c4 je 2800e to mislin da je ipak previse za moj novcanik.
Kupit ćeš 55" i svo vrijeme poslije toga ćeš u podsvijesti imati buyer's remorse jer nisi kupio 65" verziju.
Ako je do finansijske strane, bolje strpi još malo, iskeširaj potom dodatnih 600injak eura, i bit ćeš sretan.
65" je neki minimum da ne poludiš
Ak čovjek nije imao 65", neće ni skužit da mu treba. 55" je sasvim dovoljan. Naravno, 65" je bolji