Miro Kraj toliko dobrih televizija koje se mogu naci za jeftine novce prije bi sebi pinjurom oci povadija nego gleda vivax televiziju.

Amen.

Miro

Samsung i LG (Sony da ne spominjem) su već odavno izgubili bitku u Mid Range televizorima protiv Kineza, barem kod ljudi koji znaju razlikovati tehničke strane uređaja.

S druge strane, oni koji ne znaju većinom će kupiti brend i biti zadovoljni, ne znajući da su precijenili taj uređaj i da su za svoje novce mogli uzeti i bolje.

Jedino što održava spomenuti trio gore su oled modeli koji čine 90% tržišta oled modela, što je i opravdano, jer je oled hype i dalje u usponu.

Raziel Samsung i LG (Sony da ne spominjem)

Ma nisu Samsung i dalje ima najveci udio, LG minimalnu prednost ali doslovno minimalnu dok je Sony u nekom svome svitu.

Jebiga ime se dugo gradi ne ide to preko noci. Jos se sitin prije sad vec 25g kad su krenuli dvd playeri, sve skupo a eto nekog jeftinog LG-a isto ga uzeli a on vrti sve sto stavis u njega i nema problem sa niti jednom vrstom titla dok su ovi duplo skuplji radili duplo gore.

I sad taj nepoznati LG je tu di jest, to sad isto radi TCL a nek se probiju onda i kod njih ide klasicno cijena gori.

Jos koliko san vidio bilo nekidan 5 godina garancije a prve dvi su bile Kasko.

Raziel Samsung i LG (Sony da ne spominjem) su već odavno izgubili bitku u Mid Range televizorima protiv Kineza

Da, protiv Hisensea i TCLa.

Vivax je ACME kompanija i proizvodi otpad.

Imam 42 godine i prvi put vidim da na forumu o gamingu i tehnici netko preporučuje VIVAX televiziju!

O jeben ti rakiju Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

wooddiebone

Na ta dva brenda sam i mislio.

Kakav crni vivax Ha-Ha-Ha Ne živimo u Senegalu.

Išao sam guglati za Quadro, ali čini se da više baš i ne proizvode nove televizore. Bili bi također top izbor inače.😏

Zero

Dobri stari poslijeratni Quadro guzičar, i Sega Genesis pored njega.

Zajebi, sretna dječija vremena.

Daleko se došlo u pogledu tehnologije u posljednjih 20ak godina.

Kolega dok je radio u Rugvici i sastavljao televizore uzeo je 65" Vivax, njihovi paneli idu i u druge TVe ako se ne varam, tak da ako je tako, kupujete Vivax samo niste ni svjesni.

Isto je kad uzmes Vivax ili Hisense klimu, unutra sve isto.

foggy Da, to sam isto našao negdje da ustvari proizvode ekrane kod nas. Što mi je nevjerojatno da im se više isplati od uvoza i sklapanja u Kini ili već negdje gdje crnče djeca i gladni. Ali bez obzira na to, domaći brend elektronike koji posluje od 2004. ima već neku tradiciju i svaka čast što guraju i dalje, bez obzira što im je većina asortimana u nekoj budžet kategoriji.

wooddiebone

Ak ćeš uzimati S95D, preporučam ti da svakako baciš oko na AVS forums prije prvog spajanja na net s telkom. Samsung je notoran po svojim lošim firmware updateovima koji poprave jednu stvar a ozbiljno uhebu desetak drugih pa ti je možda bolje ostati na verziji fw-a koja ti dođe s telkom ili skinuti s neta neki update koji je optimalan. Ja imam S95B, to je njihov prvi qd-oled od prije dvije god i opće se s njim ne spajam na net i ne koristim smart funkcije, nego gledam sve preko firesticka i miran sam. Također, Samsung je poznat i po ne baš najboljem quality controlu pa bih ti svakako preporučio da uzmeš i dodatnu garanciju ako si u mogućnosti, s njihovim proizvodima je uvijek lutrija po tom pitanju.

That being said, slika je fantastična, kombinira savršenu crnu karakterističnu za olede i visok brightness što rezultira fenomenalnim kontrastom, ima odličan volumen boja, dosta širi nego na klasičnim wrgb oledima, a screen uniformity nikad takav nisam vidio niti na jednom ekranu, doslovce je kristalno čist bez i jedne imperfekcije. Osim toga, ima i odličan input lag i sve napredne gaming funkcije i ak se ne varam barem 4 hdmi porta pa si i tu pokriven.

Inače, možda ti se isplati i na S90C baciti oko, praktički ti je ista tehnologija al je malo stariji model pa su dosta jeftiniji i da se za dosta dobre novce ubosti veća dijagonala. Sretno u svakom slučaju i javi dojmove kad pikneš.

Jer Msan nikad ne bi platio recenziju lol

doktor1

Ne trolam ja ništa niti ikog, to nije moj stil.

Zašto bi neko čital, ok, to si u pravu, nemora čitat nit sam ikog natjeral da čita.

Čital bude onaj kog zanima ili je imalo znatiželjan da vidi šta to web stranica preporučuje.

Ja sam tu recenziju pročital te 2018 i evo pročital sam je na na blic i danas prije negoli sam link stavio. Znam kaj piše pa ne čitam opet sve.

Miro

Da Samsung vodi zadnjih par godina po prodaji zahvaljujući midrange modelima, sad da li ima boljih midrange modela sigurno da ima ali eto prodaja tako kaže, dok je LG najprodavaniji kad se uzmu u obzir tehnologije OLED i QD-OLED, Sony-a zafrkava cijena, da ne znam koliko je dobra Bravia 9, nije sveukupno bolja od LG G4, Samsunga S95D ali cijena slična kao navedeni modeli tako da…!

fox

Apsolutna mi je namjera uopće ga ne spajati na net. TV je po mom mišljenju isključivo display.

Tek ako bude problema ću se bavit forumima 😄

Jamstvo ću uzet sigurno.

Zove me deda danas, crko mu TV. Koji ono tv imas? Vivax…

Reko svaka cast nisi mogao imat bolji tajming, evo imam jednu top recenziju za tebe iz 2018. Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Izrizao san mire od 85

A cini mi se da ce mozda i biti veliko

Glupost. Ima tu još prostora i za 100" kad ti vid počne slabiti pa se budeš morao prilagođavati.