- Uređivano
Savjeti oko kupovine TV-a
persona-user i ovo je jednako dobro. U nekim elementima i bolje. Ako gledaš puno serija i filmova npr.
Vidio sam da si to postao već, al ono ne znam Sony, nisam baš bio najzadovoljniji sa prošlim. Namjerio sam se na taj Lg pa ne bi sad ovo kupio samo zato jer nema više Lga. A i skuplji je…
persona-user gle, na meni je da dam savjet. A na tebi da odlučiš. Po meni je 350kn mala razlika, za proizvod koji je bolji.
Jedino kaj mi smeta je kaj nema 5 godina garancije. Ak LG ima, uzmi.
naravno i hvala ti… a jesu ga updejtali sa onim VRR GSYNC i tim stvarima?
persona-user VRR i ALLM. Da. G sync sumnjam da će ikad imati.
A šta bi po tebi, ukratko, bilo bolje na sonyu u usporedbi sa lg-em?
- Uređivano
persona-user reko sam - kvaliteta prikaza slike kod filmskog i TV sadržaja.
LG je tehnološki napredniji po pitanju gaming podrške.
E da, i zvuk je bolji na Sony. Ja vise ni ne koristim dodatne zvučnike, samo ove iz TV-a.
- Uređivano
Ne gnjavise brate nikoga samo ovaj gore gnjavi sa tim smecem sto ti preporucuje.
I ne preporucuje ti bolju televiziji
C1 ili C2
Kojeg nades to kupi dalje i bolje nema
šta to mu je tuhy sredio neki deal za sony pa ih sad mora reklamirat
- Uređivano
persona-user pa Sony nije loš za gaming. Ja ga uzeo, halo.
Samo kaj ima 2 HDMI utora umjesto 4 i nema g sync.
Miro daj ajde Miro. Možemo se često zajebavati, ali ajmo nekad i ozbiljno pričat.
A ne igram ti ja Halo, tako da ću ipak LGa.
Ne ok sad ozbiljno, tnx na odgovorima upoznat sam sa oba modela, budem razmislio….
persona-user Još jedna stvar koju ti je Tze zaboravio spomenuti.
Sonyjevi TV-i u pravilu imaju out-of-the-box odlično podešenu preciznost boja pa se nećeš morati zezati s kalibracijom tj. podešavanjem slike.
Treba i meni preporuka,dijagonala 107cm,Sony ili LG da je smart tv obavezno ili android i da je cijena max 3500kn.
To mi je za u sobu,ima li tko kakav prijedlog..
Sto se tice kvalitete slike necu bubat nego mi dajte preporuke ako moze
Prika Ako su bitne instalirane aplikacije poput Kodi i sl. onda odi na Android TV. Ak nisu bitne nego ti je dovoljan internet, netflix, HBO i sl. službeno podržan softver onda odi na LG, odlični televizori u tom cjenovnom rangu. Eto moji nakon više godina i dalje dobivaju redovne softverske nadogradnje, radi savršeno sa nula mušica, slika odlična a platio 50" 2800 kn sa pet godina garancije, VA ekranom, solidnom HDR 400 podrškom, game mod koji podržava 4K 60 hz i 1080p 120 hza. Domaći programi prek antene i IPTV-a imaju odličnu sliku.
Televizor LG 50UQ70003LB LED UHD 4K SMART TV / Akcija / Cijene / Svijet-medija.hr: LED TV
ako mora biti manji od toga onda
Televizor LG 43UQ70003LB LED UHD 4K SMART TV / Akcija / Cijene / Svijet-medija.hr: LED TV
vidi za produženo jamstvo makar za tu cjenovnu kategoriju rekao bih da nije ni bitno.
Prika mislim da je ovo dobra ponuda, možda i najbolja za jeftini 43" TV
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-40-43/tv-43-tcl-qled-43c735-android.html
LG koristi IPS panel, ne bih ga preporučio.
- Uređivano
Ne znam tocno kako objasniti…trebaju mi ponajprije da mogu skidati aplikacije od Iptv dobavljaca…
Ali i netflix,disney itd…
Ovaj drugi od 2500kn cu poc kupiti odmah…kupujem za u sobu pa zato ne ide 127cm h…ali ovaj drugi mi odgovara sa dimenzijama samo je li mogu na njega imati i netflix i razne aplikacije koje nisu njegove…da mogu bilo koju skinuti?
Tek sad vidim da sam zakasnio da je akcija do ponedjeljka…htio sam na rate uzeti tu u poslovnici…mislim poci cu u ponedjeljak pitati ali kako ovo ja jucer nisam vidio da ste mi pisali
Tzereen prika ja stvarno pratim trlevizije ali za marku TLC nisam jos cuo…
I mozes li mi te panele objasniti za LG?