Zero

Samo sam rekao da košta 200 eur zasebno ne i da sam ga kupio za 77" model, naravno da sam stavio na zid pa nisam ja Miro, dok 55" i 65" bude u ponudama same trgovine s stalkom ili zidnim nosačem, rijetki su oni kao Miro 😁, da baš žele 77" na stolni stalak!

JoelDrake Ma ok, o cijenama se uvijek može diskutirati. Super ako barem kod većine modela daju mogućnost da možeš birati između stalka i nosača. Ja sam recimo uzeo nosač za svoj 65" za negdje 40-50 eura, podnese do nekih 100 kg po deklaraciji i realno nije ništa posebno, ali služi svrsi i ono najbitnije, jednom kad nakeljiš TV na zid, više te boli kuki što je iza.

Zero

Ma da, iako kod G4 serije bar imaju ponude 55", 65" stalak ili zidni nosač dok je kod G3 svaka dijagonala dolazila s zidnim nosačem!

Zero

Meni ovo kod tebe definitivno previsoko!

Meni je malo nagnuta na dole i žao mi šta je nisam stavio još nekih 10tak cm niže!

Pa da, sjedni na normalni stolac i brijem da ti je glava u visini gornjeg ruba, ovisno i o tome koliko si visok, heh. Kod mene kad sjednem na kauč glava mi je tu negdje pri sredini ekrana i ekran je nekih 5 stupnjeva okrenut prema dolje. Ne patim si vrat ni u kojem slučaju s te udaljenosti. Tak da, svatko zna kako njemu najbolje odgovara.

Zero Tak da, svatko zna kako njemu najbolje odgovara.

Osim @Brijac -a, njemu je sve prenisko

Zero Kod mene kad sjednem na kauč glava mi je tu negdje pri sredini ekrana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gledam sliku i neznam kako može glava biti na sredini ekrana Ha-Ha-Ha

Ja sam si montirao jedan od TV-a recimo po PS-u i onda kad bi legnuo na krevet stopala bi došla na 1/3 ekrana pa sam stalno morao noge nekam spremati. Nakon mjesec dana dignuo ga za pola metra i mir.

Mene jebu utičnice koje ne smijem prikriti iza TVa jer ne bi imao pristup gašenju iz struje kad grmi. Već mi je jedan TV stradao od udara groma pa se bojim.

Tih 10ak cm ispod tik do konzole bi mi bilo savršeno, ali neću cjepidlačiti dok ne preselim u novu kuću.

Zažmirite na bijele lasne, ne mogu pronaći smeđe Ha-Ha-Ha

Raziel ja bi, u ovom slucaju, uticnice radje slozio negdje na pod a da je ispod TVa uredno.

Ima li ko telku instaliranu na plafon?

Ležiš i gledaš ili začoriš.

moschus

Moram keramiku polupati, spustiti struju na dno, i ponovo tražiti iste pločice. To je veliki trošak.

Neko mi reče da pokušam sa zglobnim nosačem koji se izvlači prema naprijed. To mi je vjerovatno najbolje rješenje.

Uopće nije tako grdo. A dobro što imaš i zasebne utičnice. Meni je sve u dnevnom na jednoj utičnici s dva produžna po 5 mjesta i sad je još samo jedno slobodno za vanjski ventilator od sobe koji se povremeno pali.

Zero Ja sam proveo 32 utičnice u dnevnoj. Nikad više takva shema koju navodiš. I svaka nova soba koju radim napravim isto. Dodam i ethernet portova i spojim sve na glavni switch. Win win win.

Raziel imam ja taj zglobni ali ne znam bas kako bi ti to pomoglo? Ok, mozda bi se malo manje vidjele uticnice kada stojis ali dok sjedis se ne bi nista promijenilo.

moschus

Sa zglobnim nosačem bi spustio TV do nivoa konzole i prekrio utičnice, tako da bi one došle iza TVa.

U slučaju da moram ištekati kablove, samo povučem TV prema naprijed i imao bi lakši pristup rukovanju istih.

A ko da su uopće bitne te utičnice. Vidiš ih ovako jednom dok slikaš i dalje ne primjećuješ

Fenix

Estetika na stranu. To uvijek može biti bolje ili gore.

Pisali smo o pozicioniranju TVa naspram vidnog polja i nivoa očiju. 10cm gore ili dole zna igrati veliku razliku.

Barem mi tako žena govori.