Savjeti oko kupovine TV-a
JoelDrake Ma ok, o cijenama se uvijek može diskutirati. Super ako barem kod većine modela daju mogućnost da možeš birati između stalka i nosača. Ja sam recimo uzeo nosač za svoj 65" za negdje 40-50 eura, podnese do nekih 100 kg po deklaraciji i realno nije ništa posebno, ali služi svrsi i ono najbitnije, jednom kad nakeljiš TV na zid, više te boli kuki što je iza.
Pa da, sjedni na normalni stolac i brijem da ti je glava u visini gornjeg ruba, ovisno i o tome koliko si visok, heh. Kod mene kad sjednem na kauč glava mi je tu negdje pri sredini ekrana i ekran je nekih 5 stupnjeva okrenut prema dolje. Ne patim si vrat ni u kojem slučaju s te udaljenosti. Tak da, svatko zna kako njemu najbolje odgovara.
Gledam sliku i neznam kako može glava biti na sredini ekrana
Ja sam si montirao jedan od TV-a recimo po PS-u i onda kad bi legnuo na krevet stopala bi došla na 1/3 ekrana pa sam stalno morao noge nekam spremati. Nakon mjesec dana dignuo ga za pola metra i mir.
Mene jebu utičnice koje ne smijem prikriti iza TVa jer ne bi imao pristup gašenju iz struje kad grmi. Već mi je jedan TV stradao od udara groma pa se bojim.
Tih 10ak cm ispod tik do konzole bi mi bilo savršeno, ali neću cjepidlačiti dok ne preselim u novu kuću.
Zažmirite na bijele lasne, ne mogu pronaći smeđe
Ima li ko telku instaliranu na plafon?
Ležiš i gledaš ili začoriš.
Uopće nije tako grdo. A dobro što imaš i zasebne utičnice. Meni je sve u dnevnom na jednoj utičnici s dva produžna po 5 mjesta i sad je još samo jedno slobodno za vanjski ventilator od sobe koji se povremeno pali.
A ko da su uopće bitne te utičnice. Vidiš ih ovako jednom dok slikaš i dalje ne primjećuješ