Savjeti oko kupovine TV-a
foggy Ne, jer je tip nosača koji ne mora biti fiksiran da TV bude potpuno okomito. Kod mene je malčice nakrenut i skroz odgovara položaju. Meni je veći problem što mi se navečer češće prispava iz kauča pa za igranje preferiram premjestiti gaming stolicu ispred TV-a. A i ćoravim pa ono…sljedeći upgrade su oči obrađene laserom.:p
Zero Ma imao sam ja TV na zidu, isto je imao pad prema dolje da fino ravno gledaš u ekran, ali bilo kakav položaj vrata ako nije ravan nije dobar na duge staze. Ja sam morao blago prema gore gledati jer je tak bio TV, i to nije bilo dobro. Bilo je fora, ali ne i dobro
Spavaj ak ti se spava, probudit ćeš se usred noći pa možeš samo nastavit. Win win
Ja sam imao TV na zidu i to zakrivljeni. I to na roza zidu.
Tako da…
JoelDrake Ma ok, o cijenama se uvijek može diskutirati. Super ako barem kod većine modela daju mogućnost da možeš birati između stalka i nosača. Ja sam recimo uzeo nosač za svoj 65" za negdje 40-50 eura, podnese do nekih 100 kg po deklaraciji i realno nije ništa posebno, ali služi svrsi i ono najbitnije, jednom kad nakeljiš TV na zid, više te boli kuki što je iza.
Pa da, sjedni na normalni stolac i brijem da ti je glava u visini gornjeg ruba, ovisno i o tome koliko si visok, heh. Kod mene kad sjednem na kauč glava mi je tu negdje pri sredini ekrana i ekran je nekih 5 stupnjeva okrenut prema dolje. Ne patim si vrat ni u kojem slučaju s te udaljenosti. Tak da, svatko zna kako njemu najbolje odgovara.
Gledam sliku i neznam kako može glava biti na sredini ekrana
Ja sam si montirao jedan od TV-a recimo po PS-u i onda kad bi legnuo na krevet stopala bi došla na 1/3 ekrana pa sam stalno morao noge nekam spremati. Nakon mjesec dana dignuo ga za pola metra i mir.