HideooKoojima Od tog TV-a sljedece bolje su bile qfn 9 serije i sve najskuplje ostalih. Tek oled bi ti bio donekle osjetan mozda. Ru8002 je brutalan tv, imao sam ali sam reklamirao pa uzeo jos bolji, i definitivno je bio brutalan
Savjeti oko kupovine TV-a
HideooKoojima eli još peglaš TLOU multić ( il' sam te zamijenio )
nisi me zamijenio, još uvijek se peglaju scrimsi tu i tamo s (uglavnom stranom) ekipom, samo appearam offline u zadnje vrijeme, ali tu sam i dalje
Imam doma neki entry level Sharp soundbar.
Kupio sam ga u Plodinama za oko 450 kn ako se dobro sjećam.
Služio nam je samo za muziku kada bi radili neko druženje ili roštilj.
Neki dan sam napravio malo reda u manjoj sobi i vidim skuplja prašinu u kutu.
Spojio sam ga na TV i zvuk je osjetno bolji iako se radi o najobičnijem jeftinom 2.0 soundbaru.
Vjerojatno zato jer su zvučnici usmjereni prema naprijed.
Mogu tek misliti koliko bolje zvuči neki kvalitetniji 2.1 s odvojenim subom.
Definitivno ću uložiti 250-300 eura u neki bolji soundbar.
buz Sigurno ima upfiring zvučnike u soundbaru za Dolby Atmos.
Znam da za "pravi" Atmos treba postaviti odvojene zvučnike visoko iznad TV-a ili na strop.
I da ti upfiring zvučnici rade na principu da se zvuk odbija od stropa.
Koliko si zadovoljan Atmosom ? Dobiješ li taj osjećaj da je zvuk iznad tebe?
atmos ti je ok ak si blizu tva i imaš relativno nisko plafon, inače 3.1 imo.
Evo meni izgleda počeo krepavat Lg C1.
U jednom trenu na tv-u nestane slike a zvuk ostane,i tako svakih 5-10 min.
I moraš ugasit tv. Nakon toga počne štekati na više nivoa,aplikacije,čudni zvukovi,nemogućnost ikakvih funkcija zbog trzanja,izbacivanja itd.
I to sve isprobano dok ima slike.
Nakon što sam ištekao sve živo,resetirao sve,ištekao iz struje i sve moguće ispočetka probao tv radi jedno vrijeme normalno i opet nestane slike. Sad gori već sat vremena bez greške,taman da namjestim sve kak je bilo.
Problem je bio sinoć na Yt aplikaciji koja se rušila i kad sam je danas obrisao i instalirao izgleda na bolje.
Ali svejedno ostaju dva roza piksela kad se tv upali.Onak na tri sekunde.
Imam dodatnu garanciju koja je do 5 g.
Šta da radim?
(ps.to zato što sam trolao portal pa će izgleda i on bit dobar)
Pa reklamiraj.
Kikiller Meni je bilo nešto slično s gubljenjem slike na Samsung monitoru. Kad jednom krene zaj…s tim, dalje obično ide samo nizbrdo. Inače se obično da popraviti i to. U mom slučaju je bio čini mi se kondenzator ili nešto takvo, pa ni popravak nije bio više od 20-30 eura. Ali ti imaš i jamstvo.
Što se yt tiče na TV-u, 2-3 je i kod mene zastekalo, pa tada nije bilo druge nego baš fizički istekati TV za reset. Kod mene je to iznimno rijetko da se app toliko zblesira. Možda je i do neta, nezz.
To je tako kad kupiš neki tamo LG a ne Sony nemozes ocekivati da ce raditi
- Uređivano
Kikiller Jel ima netko iskustva s tim servisom Partum usluge d.o.o?
Ne servisiraju oni, nego se moraš obratiti njima s obzirom da su oni davaoci produljenog jamstva. Oni će te uputit u koji se ovlašteni servis trebaš javit (99% da će bit Supra Mea).
Sretno ti bilo sa Partumom i bog ti pomogo.