HideooKoojima Od tog TV-a sljedece bolje su bile qfn 9 serije i sve najskuplje ostalih. Tek oled bi ti bio donekle osjetan mozda. Ru8002 je brutalan tv, imao sam ali sam reklamirao pa uzeo jos bolji, i definitivno je bio brutalan

HideooKoojima

HideooKoojima eli još peglaš TLOU multić ( il' sam te zamijenio )

nisi me zamijenio, još uvijek se peglaju scrimsi tu i tamo s (uglavnom stranom) ekipom, samo appearam offline u zadnje vrijeme, ali tu sam i dalje 🙂

17 dana kasnije

Imam doma neki entry level Sharp soundbar.

Kupio sam ga u Plodinama za oko 450 kn ako se dobro sjećam.

Služio nam je samo za muziku kada bi radili neko druženje ili roštilj.

Neki dan sam napravio malo reda u manjoj sobi i vidim skuplja prašinu u kutu.

Spojio sam ga na TV i zvuk je osjetno bolji iako se radi o najobičnijem jeftinom 2.0 soundbaru.

Vjerojatno zato jer su zvučnici usmjereni prema naprijed.

Mogu tek misliti koliko bolje zvuči neki kvalitetniji 2.1 s odvojenim subom.

Definitivno ću uložiti 250-300 eura u neki bolji soundbar.

StarFox_N Imam doma Samsunga HW-Q900A, kupio sam ga za 200€ bio je izložbeni u Sancti. Dobio sam 1g garancije, imam ga sad već 5 mjeseci i radi super. Koštao je 880 eura kao nov, kat mi se trese u kući kad ga raspalim, uživancija.

buz Sigurno ima upfiring zvučnike u soundbaru za Dolby Atmos.

Znam da za "pravi" Atmos treba postaviti odvojene zvučnike visoko iznad TV-a ili na strop.

I da ti upfiring zvučnici rade na principu da se zvuk odbija od stropa.

Koliko si zadovoljan Atmosom ? Dobiješ li taj osjećaj da je zvuk iznad tebe?

StarFox_N za pravi atmos trebaju zvučnici na plafonu i zvučnici iza.

Ali pomažu i upfiring zvučnici, da. Samo što bi zbilja trebalo imati i zvučnike iza da imaš osjećaj prostornosti.

Tzereen Mene zanima koliko je "simulacija" upfiring zvučnika uvjerljiva tj. isplati li se uložiti u takav soundbar ili mi je dovoljan 3.1

atmos ti je ok ak si blizu tva i imaš relativno nisko plafon, inače 3.1 imo.

13 dana kasnije

Evo meni izgleda počeo krepavat Lg C1.

U jednom trenu na tv-u nestane slike a zvuk ostane,i tako svakih 5-10 min.

I moraš ugasit tv. Nakon toga počne štekati na više nivoa,aplikacije,čudni zvukovi,nemogućnost ikakvih funkcija zbog trzanja,izbacivanja itd.

I to sve isprobano dok ima slike.

Nakon što sam ištekao sve živo,resetirao sve,ištekao iz struje i sve moguće ispočetka probao tv radi jedno vrijeme normalno i opet nestane slike. Sad gori već sat vremena bez greške,taman da namjestim sve kak je bilo.

Problem je bio sinoć na Yt aplikaciji koja se rušila i kad sam je danas obrisao i instalirao izgleda na bolje.

Ali svejedno ostaju dva roza piksela kad se tv upali.Onak na tri sekunde.

Imam dodatnu garanciju koja je do 5 g.

Šta da radim?

(ps.to zato što sam trolao portal pa će izgleda i on bit dobar)

Zero

A nema druge,sad je radio 1h bez brige da bi slika stala i moraš ugasit.

Kikiller Meni je bilo nešto slično s gubljenjem slike na Samsung monitoru. Kad jednom krene zaj…s tim, dalje obično ide samo nizbrdo. Inače se obično da popraviti i to. U mom slučaju je bio čini mi se kondenzator ili nešto takvo, pa ni popravak nije bio više od 20-30 eura. Ali ti imaš i jamstvo.

Što se yt tiče na TV-u, 2-3 je i kod mene zastekalo, pa tada nije bilo druge nego baš fizički istekati TV za reset. Kod mene je to iznimno rijetko da se app toliko zblesira. Možda je i do neta, nezz.

To je tako kad kupiš neki tamo LG a ne Sony nemozes ocekivati da ce raditi

Zero

Ovo je baš neki žešći kvar.Yt izbaci iz app svakih 10 min,slika na programira se zamrači nakon sat,i tako u krug.

Do sad nikakvih problema.

Jel ima netko iskustva s tim servisom Partum usluge d.o.o?

Oni sad servisiraju nakon standardne garancije.

Kikiller Jel ima netko iskustva s tim servisom Partum usluge d.o.o?

Ne servisiraju oni, nego se moraš obratiti njima s obzirom da su oni davaoci produljenog jamstva. Oni će te uputit u koji se ovlašteni servis trebaš javit (99% da će bit Supra Mea).

Sretno ti bilo sa Partumom i bog ti pomogo.

Ovak to sad izgleda, dead panel da ga jebeš

Kikiller Nadam se da nije prelazno 😃 meni je tak stari lg krepao i rekao sam nikad vise, ali evo i sve ostalo je krepalo pa covjek vise nemre bit pametan

foggy

Sve umire.Selim se u brdo sa cuckom. Tam ću peć rakiju i jest granje i bok.

Update:

Javio jučer u Partum, oni uputili na Supra Mea (sve kako je @Tuhy rekao), danas došao GLS i pokupio tv.

E sad, koliko se njima da zajebavat s popravkom i koliko to može trajat, ne znam, ali nadam se da će agonija bit brzo gotova.