Picek
Neznan to mi se cini prevelika cijena ali aj pricas o 65 ja san mislija na 55

Ovo me sad razjebalo skroz da se mislin odma uzeti tv samo da mi vise ne pise nigdi sony

Ali c2 donosi nadogradnju zato mozda ne odma uzeti c1

Ali c1 55 jedan lik uzeo za 6999kn nedavno

Miro gle, istina je da će biti veliki skok na C2, ali vidim da te frustracije proždiru. Ako sad nađeš C1 za 8kkn ili manje C1, idi ga uzmi i gotovo.

Tzereen
      Ovo malo sto vidin c1 nema nigdi.

Kazen liku ovo govno od sonya mi nikad nece u kucu a kaze on sto mislis da se lg ne kvari i pokaze mi lg oled 15000kn tamam dosa na popravak.

Kaze dok si se mislija oni su nasli ovog, ma sto posto je namjerno stavljen ovaj tv jer san se natezao sa njima a jesu govna i gotovo

Miro a naravno da se sve kvari. Ja znam da ti sad gledaš iz vlastitog iskustva i frustriran si sa svim, ali istina je da se danas apsolutno sve kvari. Od tehnike do potrošnog materijala.

Meni sad bio vodoinstalater pa kaže da je sve u kurcu. Pipe nekad trajale 30 godina (Armal pipu imam doma i radi super), a danas čak i najskuplje odu u kurac nakon 2-3 godine. Da ne govori o cijevima i ventilima, kaže. Sve u banani. Stavio čovjeku novi ventil i otišao je za tjedan dana.

Tak da jebiga, cijena kapitalizma. Sve je to u kurcu. Znam da ti sad osobno mrziš Sony, ko što sam ja Samsung kad mi se novi Galaxy S3 pokvario jedno 5-6 puta u prvih godinu dana korištenja. E to je bila frustracija. I svaki put tamo kod njih po 2-3 tjedna, a za zamjenski dobijem neko govno od 100kn ili čak ništa. I svaki put sve brisat i resetirat i muka ti dođe.

Miro Metnuli su ti ga jer si ih zajebavao.

Istinita priča, ne tako davno je lik slao na popravak neki stariji flagship Samsung mobitel koji je dosta kasno kupio i već je par novih modela izašlo. Krepao je pred kraj garancije, nisu ga mogli popraviti i nudili su mu neki novi Samsung, ali midrange s obzirom koliko su cijene flagshipova porasle i pošto je taj midrange jači od tog njegovog. On je rekao ili novi flagship ili taj njegov isti računajući da ga nema više odavno u ponudi. I onda je trgovac okrenuo nebo i zemlju da nađe taj stari model i uspio je iskopati jedan i dali su ga kupcu.

buz
          Ma da to sad nije niti upitno da je ovo naguz namjerni naguz.

Garrus_V Shvacam da se svaki proizvod moze pokvariti ali takav uzasan odnos sa svojim kupcima ne treba nagradjivati. Nikad vise!

Apsolutno je isti i Samsung. Ja sam vratio jedan novi jer je TV prilikom paljenja i gašenja davao zvukove elektriciteta kao kad primiš metal nakon što si ruku provukao kroz vunu. Poslali su mi tehničara doma koji mi je rekao da zna za "problem", ali Samsung kao firma ne prihvaća to kao reklamaciju (zamisli ti te legende). I sad bi ja trebao nakon paljenja i gašenja TV-a čekat 3h da se njemu očito neki kondenzatori koje su držali skupa s TV-om 3 metra ispod vode isprazne, pa da mi TV ne pucketa da mogu ić spavat. 2 tjedna sam se natezao, i na kraju sam odnesao jebeni TV u Sanctu i čekao tamo dok mi nisu rekli da ćemo sredit, i na kraju su mi njihove financije odobrile povrat. Uzeo pare i kupio Samsung sa izloga u Elipsu, nikad problema.

Upravo novi PC monitor koji sam uzeo ima isti problem, ali jako mizerno i rijetko. Imam 2+3 pa sam ga ostavio u nadi da će krepat u tih 5 godina pa da uzmem neki novi, moguće da više ne Samsung, ali ponestaje mi mogućnosti. Uglavnom, kupit komad tehnike je postala lutrija. Ispod 5 godina garancije više ne gledat neke stvari jer očito nema smisla.

foggy
            I moj samsung pucketa jedno dobrih 10 min. nakon što ga ugasiš. Jbg, kvaliteta plastike valjda.

Al istina, fakat se kvaliteta svega srozala. Gledam i po materijalima. Nekad su zvučnici za kućno kino imali 10 kila. Baš ono, metal, drvo, sve. Sad je jeftina plastika. Daljinac je bio metalno, stakleni, sad je pucketava plastika.

Sve samo ušteda u izradi.

Gotovo je kad se negdi opeces nema nazad a bogami je mene sony jebeno opekao i na kraju naguzio da bi ikad vise pomislja njihov tv uzeti.
            Sto se mene tice dabogda bankrotirali sa svim svojim odjelima tv prvi pa odma ps dalje.

Kako god okrenes mali nemogu protiv velikih i to je to

Ma užas da, sve je totalno jadno i kvari se ili odma ili malo kasnije. Kupim frižider, regulator mrtav čim sam ga upalio. Kupim perilicu za veš, počne curit iz vrata nakon godinu dana, a usput i od tam gdje mećeš prašak gore. Ne možeš kupit niš a da radi od prve, užas. A popravak van garancije skuplji od novog uređaja. Iskreno nemam pojma kak serviseri imaju posla uopće s takvim praksama trenutno, jer su skupi ko kita.

Da, zato je pametno čekat i te prilike s produljenim garancijama pa si barem malo sigurniji.

Zato je meni apsurdno da je Apple godinama davao samo godinu dana garancije.

Cim doden doma iden viditi napraviti diners nek je spreman za kupiti tv

Miro mislim da ti visa premium češće ima akcije. I bolje.

Tzereen
                  Nije me brige za akcije nego jednostavnost i mogucnosti.

Trenutno visa govno na rate je sve samo ne to

Kikiller
                  Dabogda dabogda

Miro ne kužim? Imam ju godinama. Kaj ti ne valja kod kupovine na rate kod nje?

Govorimo o Visa Premium (bivši AMEX).

Tzereen
                      Iman drugu visa na rate iz otpa
                      To je koma

Kako ta tvoja funkcionira neznan za diners znan da ima 36 rata bezkamatno mogu pokriti prije mogu sto ocu a to mi odgovara dosta