StarFox_N za pravi atmos trebaju zvučnici na plafonu i zvučnici iza.

Ali pomažu i upfiring zvučnici, da. Samo što bi zbilja trebalo imati i zvučnike iza da imaš osjećaj prostornosti.

Tzereen Mene zanima koliko je "simulacija" upfiring zvučnika uvjerljiva tj. isplati li se uložiti u takav soundbar ili mi je dovoljan 3.1

atmos ti je ok ak si blizu tva i imaš relativno nisko plafon, inače 3.1 imo.

13 dana kasnije

Evo meni izgleda počeo krepavat Lg C1.

U jednom trenu na tv-u nestane slike a zvuk ostane,i tako svakih 5-10 min.

I moraš ugasit tv. Nakon toga počne štekati na više nivoa,aplikacije,čudni zvukovi,nemogućnost ikakvih funkcija zbog trzanja,izbacivanja itd.

I to sve isprobano dok ima slike.

Nakon što sam ištekao sve živo,resetirao sve,ištekao iz struje i sve moguće ispočetka probao tv radi jedno vrijeme normalno i opet nestane slike. Sad gori već sat vremena bez greške,taman da namjestim sve kak je bilo.

Problem je bio sinoć na Yt aplikaciji koja se rušila i kad sam je danas obrisao i instalirao izgleda na bolje.

Ali svejedno ostaju dva roza piksela kad se tv upali.Onak na tri sekunde.

Imam dodatnu garanciju koja je do 5 g.

Šta da radim?

(ps.to zato što sam trolao portal pa će izgleda i on bit dobar)

Zero

A nema druge,sad je radio 1h bez brige da bi slika stala i moraš ugasit.

Kikiller Meni je bilo nešto slično s gubljenjem slike na Samsung monitoru. Kad jednom krene zaj…s tim, dalje obično ide samo nizbrdo. Inače se obično da popraviti i to. U mom slučaju je bio čini mi se kondenzator ili nešto takvo, pa ni popravak nije bio više od 20-30 eura. Ali ti imaš i jamstvo.

Što se yt tiče na TV-u, 2-3 je i kod mene zastekalo, pa tada nije bilo druge nego baš fizički istekati TV za reset. Kod mene je to iznimno rijetko da se app toliko zblesira. Možda je i do neta, nezz.

To je tako kad kupiš neki tamo LG a ne Sony nemozes ocekivati da ce raditi

Zero

Ovo je baš neki žešći kvar.Yt izbaci iz app svakih 10 min,slika na programira se zamrači nakon sat,i tako u krug.

Do sad nikakvih problema.

Jel ima netko iskustva s tim servisom Partum usluge d.o.o?

Oni sad servisiraju nakon standardne garancije.

Kikiller Jel ima netko iskustva s tim servisom Partum usluge d.o.o?

Ne servisiraju oni, nego se moraš obratiti njima s obzirom da su oni davaoci produljenog jamstva. Oni će te uputit u koji se ovlašteni servis trebaš javit (99% da će bit Supra Mea).

Sretno ti bilo sa Partumom i bog ti pomogo.

Ovak to sad izgleda, dead panel da ga jebeš

Kikiller Nadam se da nije prelazno 😃 meni je tak stari lg krepao i rekao sam nikad vise, ali evo i sve ostalo je krepalo pa covjek vise nemre bit pametan

foggy

Sve umire.Selim se u brdo sa cuckom. Tam ću peć rakiju i jest granje i bok.

Update:

Javio jučer u Partum, oni uputili na Supra Mea (sve kako je @Tuhy rekao), danas došao GLS i pokupio tv.

E sad, koliko se njima da zajebavat s popravkom i koliko to može trajat, ne znam, ali nadam se da će agonija bit brzo gotova.

Javi koliko dug je "razuman rok" servisa.

Kikiller ali nadam se da će agonija bit brzo gotova.

Giphy - Animated GIF

StarFox_N Sorry, nisam vidio poruku. Ima te dodatne zvučnike koji ciljaju prema gore, ali nemam baš taj osjećaj. To je vjerojatno kod mene izraženije jer mi je u kući baš taj prvi kat jako visok, oko 3 metra je do stropa, to je van uobičajenih gabarita. Vjerojatno nisu rađeni s tolikom visinom na umu.

Kikiller E sad, koliko se njima da zajebavat s popravkom i koliko to može trajat, ne znam, ali nadam se da će agonija bit brzo gotova.

AHa-Ha-HaHa-Ha-HaaHa-Ha-HaHa-Ha-HahHa-Ha-Haa

Brzo

Oce

Ne brini

Ako su ko moji kroz par miseci ce biri rjeseno