weky zato jer nije obican box, ide sa predinstaliranm stvarima koji meni trebaju, a ja bas nemam vremena se s time zezati. Uostalom jeftiniji Androidi vecinom dolaze sa 2GB radne memorije i malo prostora za pohranu
@pravednik ja se ne razumijem u TV, jer sam do sad uzimao jeftine, cisto da imam preko neceg gledati nesta, a sad bih od entry levela po 1000kn, presao na nesta malo skuplje do 3000kn. Ako moze onda od tebe neki prijedlog, kad vec smatras da Hisense ne valja. Onda po tebi i TCL ne valja.
Ja od prvog smartphone uzimam samo Xiaomi, a sjecam se svog prvog Xiaomi mobitela kad ljudi jos nisu ni znali da postoji taj brend i naravno govorili su da je kinesko sranje, a danas ga neki od tih ljudi imaju 😃 ali naravno nema veze, samo kazem 🙂 i opet ne razumijem se U TV, a velicina i jeftina cijena neznam, samo znam da zelim 4K s 100cm min dijagonalom
@Tzereen Predpostavljam da je Samsung, Sony, LG brendovi s kojima nemozes pogrijesiti odnosno to su sigurne kupovine.
Vidim nitko ne spominje Philips, pa cak kad sam i guglao strane recenzije, skoro nitko ne spominje Philips. Jesu losi? Isto tako na drugom forumu mi se covjek javio u privatnim porukama i preporucio dva modela od Philipsa, rekao je da radi u trgovini i da od Philipsa, a posebno ta dva modela necu naci bolje u buđetu do 3000kn