Miro Kako sad minjan tv svakih niti 5 godina kod mene ce pržiti na najjace

To je to, jedino ispravno razmišljanje. Kupuješ tehnologiju, aute, konzole, mobitele i sve drugo da bi služilo tebi, a ne da bi ti služio tome. Nek se razjebe.

pravednik
    Potreslo je jedino mene u Westgateu di mi je skršilo pol dućana.

Ostali su jedva osjetili.

Poplavilo je Point prije 5-6 godina, al te robe odavno više nema. Ili se sad prosljeđuje ovakvima poput Mire😁

weky
      A ono glupo mi upoce da se mislin kupiti c2 radi boljeg osvjetljenja i onda da to smanjin kako bi bilo manje nego na c1.
      I onda ce crknuti za 5 godina i eto ajmo ponovo

Tuhy
      Dok sancta nije bila sonyev zastupnik sve je radilo bez greske

Miro A ono glupo mi upoce da se mislin kupiti c2 radi boljeg osvjetljenja i onda da to smanjin kako bi bilo manje nego na c1.

Najbolje ga stavi na 40% i pali ga samo između 19 i 22, uz obaveze pauze od 15 minuta svakih sat vremena, da mu ne bi nekim slučajem nešto bilo.

Fućkaš to. Ako i nije za otpis za pet-šest godina, ionako ćemo tad već sliniti za nekakvim 16k mikro LED dual-layer televizorima.

Vidim i mene će ovo uskoro čekat kad odnesem reklamirat tv, ali prvo moram prijeci elden ring 😅

jel postoji šansa da tražim da mi daju pare na bon pa kupim kod njih drugi tv ( ne sony ) ili će silit popravke

[deleted]
          Ako je reklamacija u 2 godine imati ces dosta opcija ako je u dodatnoj najeba si

A evo moram priznati da je razlika osjetna najvise u hdr-u napokon i to mogu imati ukljuceno na ps5 nije vise tamno. Cak bi reka da je u nekim scenama i prejako.

Osjeti se skok bas osjeti.

E sad oce li raditi duze vrimena viditi cemo

5 dana kasnije

Koji TV uzeti do 450tak eura odnosno 3000kn. Bitno da podrzava Netflix i HBO Max, takoder si nabavljam Android box, tako da nemora biti Android TV, a i moze, to mi je toliko ne bitno. 4K naravno rezoluicija. Dijagonala naravno minimalno 100cm i vise. I mislim da je to vise manje to 🙂 Ne razumijem se u TV, ali mislim LG, Samsung, Philips, Hisense, TLC mi se cine kao dobri TVi s kojima ne mozes pogrijesiti ili? Sto vise prijedloga to bolje, pa cu sam nesta valjda izabrati 🙂

Miro Daj malo slike bacvi TV-a kad nes igras,gledaš

4mal
                A sto cu ti slikivati pun je net recenzija sliks i videa, vece kvalitete nego sto bi ja stavija.

Tv me ugodno iznenadija iskreno sad me zaboli ona stvar i za c1 i c2

Samo da ova potraje

Kak se meni čini idem i ja na OLED na proljeće sa QN95A.

Pratim sve i vjerojatno LG G2, Sony a Samsung samo ako se pokažu dobrim sa QD OLED-om.

pravednik Zašto G2 kad i C2 ima EVO i koji ti je još razlog za G seriju 😉

G2 navodno 1000 nitsa a C2 900 nitsa, Evo panel kod oba a G2 bude imao heatsink!

@Flipper @Merlin vidim obojica Hisense preporucate. Mislim dosta se reklamira posebno u nogometnom sportu, valjda i valja onda 🙂 Isto takoder ne bitno jel ima HBO Max i Netflix za Hisense OS, ako cu vec nabavljati ovaj Android box?

Android Box je dodatnih 500-600 kuna.
                    Zašto onda odma ne uzmeš TV s tim OS-om za 3500?

redhill

Preporuča se samo kod nas zato jer smo zatucani narod kojemu je bitna veličina za jeftinu cijenu.

Sa sportom se muče i najboljih od najbolji, kakvi Hisense.

Mislim, svaki će TV poslužiti svrsi. Pa čak i turski Grundig. Ali da, pomalo je neozbiljno očekivati da će se postići željeni rezultati s TV-om od 3000kn. Nije da se kod ovih skupljih plaća Android sučelje ili fensi daljinski. Postoje i neki tehnički razlozi zašto toliko koštaju. Naravno, do neke mjere. Jer se u nekim slučajevima plaća i sami brend.

Ali za te sitne pare, ja bih se fokusirao samo na traženje VA panela i to je to. Samsung je zadnjih par godina imao dobre entry modele. Nisam ziher jel je i ove godine tako.