Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
Miro A ono glupo mi upoce da se mislin kupiti c2 radi boljeg osvjetljenja i onda da to smanjin kako bi bilo manje nego na c1.
Najbolje ga stavi na 40% i pali ga samo između 19 i 22, uz obaveze pauze od 15 minuta svakih sat vremena, da mu ne bi nekim slučajem nešto bilo.
Fućkaš to. Ako i nije za otpis za pet-šest godina, ionako ćemo tad već sliniti za nekakvim 16k mikro LED dual-layer televizorima.
[deleted]
Vidim i mene će ovo uskoro čekat kad odnesem reklamirat tv, ali prvo moram prijeci elden ring
jel postoji šansa da tražim da mi daju pare na bon pa kupim kod njih drugi tv ( ne sony ) ili će silit popravke
A evo moram priznati da je razlika osjetna najvise u hdr-u napokon i to mogu imati ukljuceno na ps5 nije vise tamno. Cak bi reka da je u nekim scenama i prejako.
Osjeti se skok bas osjeti.
E sad oce li raditi duze vrimena viditi cemo
Koji TV uzeti do 450tak eura odnosno 3000kn. Bitno da podrzava Netflix i HBO Max, takoder si nabavljam Android box, tako da nemora biti Android TV, a i moze, to mi je toliko ne bitno. 4K naravno rezoluicija. Dijagonala naravno minimalno 100cm i vise. I mislim da je to vise manje to Ne razumijem se u TV, ali mislim LG, Samsung, Philips, Hisense, TLC mi se cine kao dobri TVi s kojima ne mozes pogrijesiti ili? Sto vise prijedloga to bolje, pa cu sam nesta valjda izabrati
WoW
Kak se meni čini idem i ja na OLED na proljeće sa QN95A.
Pratim sve i vjerojatno LG G2, Sony a Samsung samo ako se pokažu dobrim sa QD OLED-om.
G2 navodno 1000 nitsa a C2 900 nitsa, Evo panel kod oba a G2 bude imao heatsink!
Android Box je dodatnih 500-600 kuna.
Zašto onda odma ne uzmeš TV s tim OS-om za 3500?
Mislim, svaki će TV poslužiti svrsi. Pa čak i turski Grundig. Ali da, pomalo je neozbiljno očekivati da će se postići željeni rezultati s TV-om od 3000kn. Nije da se kod ovih skupljih plaća Android sučelje ili fensi daljinski. Postoje i neki tehnički razlozi zašto toliko koštaju. Naravno, do neke mjere. Jer se u nekim slučajevima plaća i sami brend.
Ali za te sitne pare, ja bih se fokusirao samo na traženje VA panela i to je to. Samsung je zadnjih par godina imao dobre entry modele. Nisam ziher jel je i ove godine tako.