Ja sam si isto razmišljal s obzirom na jebene cijene za pojedine modele, al realno, nema smisla, 3 godine je tek star.

A opet... Hoće netko kupiti 65Q60 iz 2018? 😃

Brijac Ja sam jučer ddoslovno nekoliko sati proučavao C1 vs QN90. Pročitao sam hrpu usporedbi, pogledao desetke videa i zaključak je da su oba TV jako dobra svaki sa svojim manama i vrlinama. Ovaj što si linkao QN95 je bolji u smislu da dolazi s 4 HDMI 2.1, dok QN90 ima samo jedan HDMI 2.1. LG C1 ima odmah sva četiri HDMI 2.1 utora. Znači ako imaš dvije next-gen konzole primjerice na QN90 morat ćeš stalno ih isključivati/uključivati jer želiš imati PS5 i XSX spojene na HDMI 2.1.

Ovo drugo je taj C1 da.

Oba TV-a su odlična za gaming i filmove i jako je bitno u kakvim uvjetima ćeš gledati/igrati. Ako ti je boravak pun dnevnog svijetla (veliki prozori, TV nasuprot jednog od njih) Samsung je bolji izbor jer ima puno bolje osvjetljenje. Puno jače baš kao svaki LED TV u odnosu na OLED. S druge strane, LG C1 ima precizniji prikaz crne boje što puno znači kod svih tamnijih scena u filmovima i igrama. Vidiš više detalja i sl. Boje su na OLEDU također izraženije i više skaču, a opet QN90/QN95 zbog svoje nenadmašne svjetline izgledaju odlično u šarenijim i svijetlim scenama.

Ja isto ipak sebi gledam TV (iako ne bih trebao) i mislim se što napraviti jer na SD-u je zaista dobra cijena + 5 godina garancije za QN90, a imam Mastercard. Oni trenutno nemaju LGC1, ali bi trebao doći najkasnije do kraja mjeseca, a možda i ranije. Nisam nikada imao OLED. Godinama imam uvijek Samsung i zadovoljan sam, ali malo više naginjem na C1 zbog ta 4 HDMI 2.1 porta i ipak boljeg prikaza u većini igara i filmova. Nisu to velike razlike. Posebno ne meni jer imam Samsungov HWQ90R soundbar koji se savršeno slaže s QN90 jer dobijem ekstra đinđe preko OTS+.

Treba uzeti preko Premium Vise. To je onda stvarno nenadmašna top cijena.

Čekaj, osim Joel Drakea, koji je drag, ali nije objektivan, ima li itko od vas LG C1?

Flipper Ma vrh, prezadovoljan, kalibracija gotovo nepotrebna jer je slika top vec out of the box kak bi se reklo.

Jedini minus meni su zvucnici, morat cu piknut soundbar cim prije.

SD je imao na stanju 55icu za 7500kn do neki dan, bolesna cijena

Flipper flipp, u grubo rečeno, i najlošiji OLED ima bolju sliku od najboljeg LCD-a.

Naravno, tu je sad još sto stvari koje su bitne, ali ako fakat oćeš čim bolju sliku, OLED is the way.
        Giphy - Star Wars Reaction GIF by Disney+

Flipper

Jedini problem je sad uzeti nešto pa sljedećih par godina žaliti što nisam nešto drugo uzeo ili uzeti sad, a sljedeći tjedan kad je pravi BF nešto bolje/jeftinije bude.

Brijac to je moj problem, da.

Moram priznat da me ove akcije vesele, jer ako su već sad takve, Black Friday bi morao biti još jači. Možda stvarno moje padne na neku razumnu cijenu. Ili pak odem i ja po LG...

Čak razmišljam da ako ne uzmem ovaj tjedan na kraju ništa, a sljedeći tjedan ne bude ništa vrijedno spomena, rastegnem to malo i tek za Božić nešto uzmem.

Brijac Black Friday je tek 26.11.

Edit:
            btw, komoda mi je široka samo 137, a duboka 35. Moram dobro pazit kaj mogu piknut... Ne znam jel bi mi 65A90 stao opće.

Edit2:
            Ne, ne stane mi 65"... A jebote život.

Tzereen Black Friday je tek 26.11.

Zato kažem ako sljedeći tjedan ne bi bilo ništa vrijedno spomena. Ne znam uopće planiraju li dućani imati “pravi” BF jer ga imaju s lažnim popustima već mjesec dana. Npr ovaj Black week od Sancte traje do nedjelje pa se nadam da planiraju nešto bolje za sljedeći tjedan kad je pravi BF.

pravednik A90J. Moja tiha patnja.

Edit:
              Btw, da, zaboravio sam da je Samsung ove godine sjebo dosta svojih modela s IPS panelima. Ne kužim. U mnogim aspektima im je lanjska serija bolja od ovogodišnje. Ma jebeš Samsung.

@Picek je li tebe ovo zadesilo? Mislim da si ti zadnji kupio C1.

Mrljavi LG.

Flipper
                Haha da upola a što sam ja to rekao krivo za OLED, da ima najbolju kvalitetu slike i ima, to su svi bolji recenzenti potvrdili, s ovom cijenom OLED će još više izdominirati kod flagship modela, ne nisam LG fanboy kako me neki vole etiketiratii, valjda imam pravo reći da me taj komad tehnike odusevio kao rijetko koji!

Ja samo znan da u zivotu gori tv od sony xf9005 nisan imao
                A platio ga najvise do sad.

Bas gledana vuce me kupnja ali toliko jebenih izdataka iman da kupnja tva spada u nemogucu misiju.

Jedino da malo kolekcionarska izdanja prodan ionako neka stoje u ormaru zanista.

Odma uvalin sekira @maverick u za neku masnu lovu i miran