Miro meni ovdje samo ide na kurac kaj ti odgovaraju na slovenskom 🤣

Ovo ostalo sam ti rekao da će vjerojatno tako ispast. Em jer su telke pojeftinile od tada, em jer nemaš seriju 95, već 90, em jer se nova serija 95 proizvodi samo u 65".

Jedino mi je jako žao kaj nisu spominjali mogućnost nadoplate za jači TV. Probaj ih još jednom zatražiti. I traži ih da ti odgovore ili na hrvatskom ili na engleskom, jer slovenski ne pričaš 🤣

Tzereen
    A uložija san jos jednu žalbu samo mislin da kurac od toga.
    Viditi cemo drugi tjedan.

Ali samo pluseve sony od mene skuplja

Nikad više Sony Tv, taman da je i najbolji na svijetu..

Sjećam se prije cca 2 god kad sam kupovao tv forumska populacija se klela u Sony sva sreća pa me kum nagovori na Samsung 😁

Miro

Bezobrazno i pokvareno, znači fala što si nam podijelio iskustvo sa tkzv. produženim tvorničkim jamstvom od proizvođača.

Dobro je samo jer podiže cijenu kod prodaje TV-a, kupac ima sigurnost.
        Sad znam da ću svaki TV prodavati nakon 2-3 godine, po isteku original jamstva iz dućana.

Evo ja svog platio 20 000kn, zamisli da mi ponude TV za 8000kn kroz dvije godine jer bude imao bolje specifikacije od mojeg.
        Gamad je to dobro odradila u pm.

Mučim i ja muku sa jamstvom, za QN95A, detaljnije ću kad bude vrijeme.
        TV je kod mene doma. Prijavio sam na mingo.hr slučaj sa mailovima i dokazima.

@Laf
        Da, Samsung je pojam kvalitete, vidi se iz mog slučaja.🙄

Iz svega vidimo da se ne isplati financirati kompanije, pogotovo ne po launch cijenama. Kupac nema nikakve pravne zaštite a puno se gubi materijalno u slučaju produljenog jamstva.

Laf pa realno, jako malo ljudi ovdje zagovara Sony TV uređaje. Većina zagovara LG, par ljudi Samsung i možda jedno troje nas je za Sony.

Pardon, ne zagovaram sve Sony TV-e, već zagovaram par modela u svojim cjenovnim skupinama. Ali isto tako sam skroz protiv LG IPS (i Samsung i Sony i svih drugih IPS) modela, a definitivno sam i protiv Samsunga jer su bezobrazni s nestavljanjem Dolby Visiona čak niti na najskuplji TV.

pravednik nude mu TV u klasi TV-a koji je kupio. Fakat ne kužim ovu hajku. Naravno da bi i ja rađe, fakat iz srca, da mu ponude bolji ili da mu daju opciju da nadoplati za OLED (pa da uđe u klan OLEDaša), ali, realno, nude mu ono što mu trebaju ponuditi.

Edit:
          Btw, @pravednik kaj se tebi desilo sa Samsungom na kraju? Nisam popratio.

Laf Gle, to što je dvoje ljudi na forumu imalo negativno iskustvo ne znači da se Sonyjevi TV kvare više od drugih marki.
            Čovjek koji radi u Elipsu mi je preporučio da se klonim upravo Samsungovih TV-a jer na njih imaju najviše reklamacija.
            Što ne mora značiti da će tebi sutra krepati.
            To je sve kako naletiš...

pravednik
              Tocno to gamad, sican se onih zakrivljenih samsunga po 20000kn i za dvi godine su bili po 13000kn znaci po tome pusis iljadu eura.

Tzereen
              Oko moje drago sve san ja provjerija da je tv crka u 2 godine ducan daje tv u vrijednosti kojoj sam platio ili mogu nadoplatiti za jos jacu ili mogu uzeti lovu nazad, reklamacijama od sancte se cude zasto mi je ponudeno nesto toliko jeftinije.
              Ja znan da je ovo zadnji sony tv kojeg sam kupio.

StarFox_N
              A po mome slucaju sony se jebeno kvari isti kvar na 2 tva jedan van garancije drugi nakon 3ipo godine

Viditi cu drugi tjedan sto ce biti ako dadu ovo govno od tva posluziti ce do kraja godine onda ide kpd male u sobu a sebi cu uzeti ili c2 ili g2

Znam da nije tema , ali moram pitat koliko je izbacivanje sklopke opasno za tehniku ? Neznam koji k se desava al u zadnje vrime dok upalim vise sprava u stanu npr. weshmasina i pecnica odma izbaciva sklopku . Imam filing da ce mi sve crknut od PSa do TVa -.-

escoban

Pa nije ništa opasno osim ako ti se pokrene neki update pa ti iskoči tokom tog update-a, u tom slučaju će vjerojatno taj aparat ići u smeće.

A majke ti nemojte se uzbudjivati to sam rekao onako, nemam pojma koji je bolji 😘

escoban ako ti izbacuje sklopu vjerojatno ti je preopterećen osigurač i moraš paziti da ne uključuješ sve odjednom. Odnosno, neke uređaje probaj uključiti u utičnicu koja je vezana na drugi osigurač. Sličan problem sam imao u kuhinji da mi štednjak, pećnica i suđerica nisu mogle biti uključene u isto vrijeme.

Inače, kod bacanja osigurača ne bi trebalo biti nikakve štete, tome osigurač i služi da spriječi štetu. Problem je kod povratka struje da ti u uređaj ne udari veći napon od onog koji uređaj može podnijeti no ni to ti se neće dogoditi kod bacanja osigurača. To se događa ako je problem u komunalnoj infrastrukturi i strujnoj mreži. No da i do toga dođe, opet bi te glavni osigurač (fidovka) trebala zaštititi.

Nama je prije 2 godine grom udario u kuću i spržio glavu fidovku (trošak cca 250kn) no nije prošao dalje.

Ekipa Moze mala pomoc.Vidim da se ovdje vecinom prica o skupljim tvima.
                  Ja bi uzimo tv za dnevnu sobu i ne mogu se odluciti izmedju
                  lg up 8000 60"
                  ili hisense A7GQ 58"

Oba su 4100kn.

Picek Koliko sam shvatio njemu ne izbacuje osigurač nego sklopka, valjda fid sklopka. Ako je do osigurača onda imaš preopterećenje na njemu zbog silnih uređaja koji su priključeni preko te faze. Ako je do fidovke onda negdje imaš nekakav kratki spoj faza-uzemljenje ili nula-uzemljenje

@3rmba Ja uzeo za dječiju sobu Hisense 107 cm ne znam koji model, iznenadjujuci dojam kvalitete ostavio na mene od daljinskog na dodir do slike, ponekad na njemu igram ps4 ne primjetim neku vecu razliku u odnosu na visestruko skuplji Samsung ( igram division 2 ako to ima kakve veze).

TexasFlood slažem se, ako izbacuje glavnu sklopku onda postoji kratki spoj ili sl. No po ovome što je opisao mi se čini da mu izbacuje samo taj jedan osigurač kad ga preoptereti.

r3mba Koliko sam sad čitao recenzije, u tome rangu je bolji Hisense. Ja bih prije njega kupio.

Flipper Hisense i TCL su postali Huawei i Xiaomi u TV-ima.
                        Odlične performanse za uložen novac. U entry i srednjoj klasi često nude više od jakih brandova za manje novaca.

I tako nista od dogovora sa sonijem moran uzeti xj94 govno od tva koje da iman love nebi uzeo nikad a ni onda.

A dobro ajmo uzivati u mome zadnjem sony tvu, nikad vise nikad vise