Znam da nije tema , ali moram pitat koliko je izbacivanje sklopke opasno za tehniku ? Neznam koji k se desava al u zadnje vrime dok upalim vise sprava u stanu npr. weshmasina i pecnica odma izbaciva sklopku . Imam filing da ce mi sve crknut od PSa do TVa -.-

escoban

Pa nije ništa opasno osim ako ti se pokrene neki update pa ti iskoči tokom tog update-a, u tom slučaju će vjerojatno taj aparat ići u smeće.

A majke ti nemojte se uzbudjivati to sam rekao onako, nemam pojma koji je bolji 😘

escoban ako ti izbacuje sklopu vjerojatno ti je preopterećen osigurač i moraš paziti da ne uključuješ sve odjednom. Odnosno, neke uređaje probaj uključiti u utičnicu koja je vezana na drugi osigurač. Sličan problem sam imao u kuhinji da mi štednjak, pećnica i suđerica nisu mogle biti uključene u isto vrijeme.

Inače, kod bacanja osigurača ne bi trebalo biti nikakve štete, tome osigurač i služi da spriječi štetu. Problem je kod povratka struje da ti u uređaj ne udari veći napon od onog koji uređaj može podnijeti no ni to ti se neće dogoditi kod bacanja osigurača. To se događa ako je problem u komunalnoj infrastrukturi i strujnoj mreži. No da i do toga dođe, opet bi te glavni osigurač (fidovka) trebala zaštititi.

Nama je prije 2 godine grom udario u kuću i spržio glavu fidovku (trošak cca 250kn) no nije prošao dalje.

Ekipa Moze mala pomoc.Vidim da se ovdje vecinom prica o skupljim tvima.
      Ja bi uzimo tv za dnevnu sobu i ne mogu se odluciti izmedju
      lg up 8000 60"
      ili hisense A7GQ 58"

Oba su 4100kn.

Picek Koliko sam shvatio njemu ne izbacuje osigurač nego sklopka, valjda fid sklopka. Ako je do osigurača onda imaš preopterećenje na njemu zbog silnih uređaja koji su priključeni preko te faze. Ako je do fidovke onda negdje imaš nekakav kratki spoj faza-uzemljenje ili nula-uzemljenje

@3rmba Ja uzeo za dječiju sobu Hisense 107 cm ne znam koji model, iznenadjujuci dojam kvalitete ostavio na mene od daljinskog na dodir do slike, ponekad na njemu igram ps4 ne primjetim neku vecu razliku u odnosu na visestruko skuplji Samsung ( igram division 2 ako to ima kakve veze).

TexasFlood slažem se, ako izbacuje glavnu sklopku onda postoji kratki spoj ili sl. No po ovome što je opisao mi se čini da mu izbacuje samo taj jedan osigurač kad ga preoptereti.

r3mba Koliko sam sad čitao recenzije, u tome rangu je bolji Hisense. Ja bih prije njega kupio.

Flipper Hisense i TCL su postali Huawei i Xiaomi u TV-ima.
            Odlične performanse za uložen novac. U entry i srednjoj klasi često nude više od jakih brandova za manje novaca.

I tako nista od dogovora sa sonijem moran uzeti xj94 govno od tva koje da iman love nebi uzeo nikad a ni onda.

A dobro ajmo uzivati u mome zadnjem sony tvu, nikad vise nikad vise

Miro A da za svaki slucaj uzmes jos jedan?

Dobra je stvar što sad možeš Foggyja pozvati doma da ti zafitilji kontroler u ekran.

Miro
                Pa zašto ga odmah ne utopiš, dok je još tvornički zapakiran?

ibor4you
                  Zato jer cu ga morati dati jos ispod cijene da se sto prije rijesin pa nema garanciju nego samo mislin jos godinu ipo i onda tako veliki tv slati sa nekom sluzbom i nadati se da ce biti sve ok pa onda uzeti sebi.

Predugo cekanje i zajebancija, na zimu ide maloj u sobu a meni c2 ili g2

Kreće ti novih 2god garancije.
                  Mora.

A vidi kolko bi mogo dobit tam negdje na ljeto, prodaš pa dolozoš za C2

Fico Bacam kontrolere po kućama.

Ako je zvuk tako dobar na 55" mogu si misliti kako dobro se čuje na 77"

Taj njihov sustav zvuka po cijelom ekranu je zbilja iznenađujuće dobar. Opće više ne koristim linijske zvučnike.