Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
Kak nisam pratio ovaj topic, opet Miro u sopingu i reklamacijama... To je bolje od sveckog prvenstva.
Citam malo topic i tko god da je napisao da Sony dolazi tvornicki dobro nastiman je ocito krivo sebe nastimo prije toga, ili su to kasnije sredili. Taman kad sam nakon 3 dana dobio sliku kakvu sam htio sam ga razbio, ali majko mila kakav tvornicki drlog su im telke.
Miro izdrzi
@StarFox_N Ma Tze ti nema pojma sta zeli u nijednom topicu, on sve kupuje zbog picaka a nikad je jos nije vidio.
To je jebeni rat race sa tehnikom.
Kad upadneš u utrku samo želiš bolje, jače makar i 10% za dvostruku cijenu.
Konačno je i dokaz da OLED kao tehnologija jeste NAPREDNIJA od LCD-a
ali se konstantno RAZVIJA jer nije MATURE.
Zato odgađam kupnju OLED-a i prema ovim najavama vidim da nisam pogriješio.
Konačno idu EVO paneli i heatsink kao standard. 30% jače osvijetljenje nije mala stvar i tu smo lagano došli do boljih LCD-a.
Ove godine izbor bude napet, jedva čekam lansiranja i 4. mjesec kad krenu prve recenzije.
Nekako mislim da Samsung i Sony spremaju nešto neviđeno kod Oleda.
Spremaju. Na neviđeno će ih kupiti od LG-a.
- Uređivano
Zna li itko, što i gdje mogu kupiti što će mi držati TV od 55 inča na komodi, bez bušenja zida. Stari stanodavci su pustili panasonic vieru i dobro nam dođe kao dodatna televizija u sobi, ali ne želimo bušiti zidove za nosače. Ideje? Jer nogice ne mogu nigdje naći.
U principu, džabe pitam?
Znan oled je bolji bla bla bla ali za 9500kn 191cm ekran uf
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-75-sony-bravia-kd-75x81j-2021g.html
Kad bi bira izmedu c1 i ovoga nebi bila lagana odluka