Tzereen
Pa za ovu proslu godinu nisi moga nikoga uvjeriti da je sony bolji izbor a za sadasnju cemo viditi

Tzereen Zašto? Pa neki dan si kupio vrhunski TV...
Iz ovog posta jedino što mogu zaključiti je da si se zaletio s kupnjom tj. da bi želio 65"?

Kak nisam pratio ovaj topic, opet Miro u sopingu i reklamacijama... To je bolje od sveckog prvenstva.

Citam malo topic i tko god da je napisao da Sony dolazi tvornicki dobro nastiman je ocito krivo sebe nastimo prije toga, ili su to kasnije sredili. Taman kad sam nakon 3 dana dobio sliku kakvu sam htio sam ga razbio, ali majko mila kakav tvornicki drlog su im telke.

Miro izdrzi

@StarFox_N Ma Tze ti nema pojma sta zeli u nijednom topicu, on sve kupuje zbog picaka a nikad je jos nije vidio.

StarFox_N

To je jebeni rat race sa tehnikom.
    Kad upadneš u utrku samo želiš bolje, jače makar i 10% za dvostruku cijenu.

Konačno je i dokaz da OLED kao tehnologija jeste NAPREDNIJA od LCD-a
    ali se konstantno RAZVIJA jer nije MATURE.
    Zato odgađam kupnju OLED-a i prema ovim najavama vidim da nisam pogriješio.
    Konačno idu EVO paneli i heatsink kao standard. 30% jače osvijetljenje nije mala stvar i tu smo lagano došli do boljih LCD-a.

Ove godine izbor bude napet, jedva čekam lansiranja i 4. mjesec kad krenu prve recenzije.

Nekako mislim da Samsung i Sony spremaju nešto neviđeno kod Oleda.

Spremaju. Na neviđeno će ih kupiti od LG-a.

Zanima me jeli stavljajte OFF il' ON kod Motion Plus igre ?

Recimo ja stalno ga stavim OFF dok igram online jer stvara lag , dok je za offline igranje ok ?

Vaša iskustva ?

StarFox_N nije mi ništa žao, kaj ti je. Pa sretniji sam nego kad me pušenje probudi.

Ali za novi stan, ako sve prođe kak spada, će ići veći model.

Zna li itko, što i gdje mogu kupiti što će mi držati TV od 55 inča na komodi, bez bušenja zida. Stari stanodavci su pustili panasonic vieru i dobro nam dođe kao dodatna televizija u sobi, ali ne želimo bušiti zidove za nosače. Ideje? Jer nogice ne mogu nigdje naći.

blade
      Po meni najjeftinije ti je da držite tv naizmjenično lipo se minjate i miran si nema troška nema bužanja zida

Miro haha, zamisli da meni netko drži TV kad igram 😃

Miro Hahahaha, e pa super ideja, s ozbirom da cura zaspe za 4 minute kad upalimo seriju ili film 😃 Samo me brine da ne zaspe dok drži

foggy nadji i meni takvu, jos da je njema i jackpot!

U principu, džabe pitam? 😀

blade
              Ma ne pitas đabe ali trenutno san ja na forumu pa neces nista pametno cuti

blade Traži third party VESA monitor standove. Samo nađi koja je veličina standarda za TV i pazi da kupiš za odgovarajuću masu.

Ako ti je preskupo, idemo improvizirati nešto.

weky

To weky, ovo bi se dalo iskombinirati tnx. Možda zvuči suludo ili glupo, ali s obzirom na masu i veličinu (jer vidim većina ide na 33 incha, neki na 40 uvrh glave), misliš li (i može li se uopće to) da je pametno postavit dva takva nosača, ili stavit ove za dva monitora?