Savjeti oko kupovine TV-a
Dobra je stvar što sad možeš Foggyja pozvati doma da ti zafitilji kontroler u ekran.
Kreće ti novih 2god garancije.
Mora.
A vidi kolko bi mogo dobit tam negdje na ljeto, prodaš pa dolozoš za C2
escoban Odlična cijena. A90J od 55 inča je isto dobra cijena - 16000 kn.
Ako je zvuk tako dobar na 55" mogu si misliti kako dobro se čuje na 77"
Taj njihov sustav zvuka po cijelom ekranu je zbilja iznenađujuće dobar. Opće više ne koristim linijske zvučnike.
Excommunicado 6 iljada za tv, a 10 iljada za brand.
Excommunicado Ne. To nije dobra cijena. 55C1 se mogao naći nedavno za ravno 8k kuna.
Da jebe rak raka nitko mi ne može reći da je A90J toliko bolji da košta duplo.
Da kalibriraš oba TV-a smijem se kladiti da većina ljudi ne bi mogla naći razliku u kvaliteti slike ili bi ta razlika bila toliko malena da bi bila nebitna.
Osim ako si neki stručnjak/videofil pa paziš, obraćaš pažnju da te detalje, patiš za tim i možeš si priuštiti.
Mislim da takvih ovdje nema.
StarFox_N Pa ne možeš usporedit C1 sa A90J. Koliko košta flagship TV od LG-a?
Ako ćemo tako gledat onda se prije par mjeseci mogao kupit AF8 OLED od 55 inča za 6500 kn.
weky Zašto bi kupio LG? Kad kupujem TV onda gledam na sve moguće, a u LG-a mi se ne sviđa par stvari zato ga nikad neću kupit.
- Uređivano
Excommunicado @JoelDrake auuuu! Evo ti, samo ovaj je u Sony taboru.
@Miro objasni za Sony zašto je toliko dobar.
Excommunicado odustani od rasprave s njima. Vidiš kakva atmosfera prevladava.
Neće prihvatiti apsolutno nitko da je Sony za videofile bolji od LG-a (Za striktno gaming ću i sam potvrditi da je LG bolji).
Ako neće Weky koji je inače dobro potkovan u tehnologiji, sigurno neće ni drugi. Što više pokušaš pojasniti, više će ti se smijati i zvati fenbojem. Jer nisi osobno testirao 15 telki prošle godine, pa pričaš samo ono kaj Vincent kaže na jutjubu. Doduše, nisu ni oni, ali nema veze. Ti si u manjini.
Doduše, na kraju dana, ako imaš debelu kožu, slobodno nastavi . Ja ću nastaviti, hahaha.
- Uređivano
Tzereen Ako neće Weky koji je inače dobro potkovan u tehnologiji, sigurno neće ni drugi
Ne jebe me koji TV imam, ali me ovaj dio zanima? Pa objasni.
Mislim da je većina ovdje itekako potkovana. Posebno kad izvališ za TV 10-15K kn, ama baš nitko ga ne kupuje ovdje bez dobre tehničke potkovanosti.
Pa impliciraš da ekipa koja ovdje piše nije baš potkovana tehnološki što mislim da nije istina. Pa bih volio čuti tvoje viđenje stvari.
Flipper idem pod tuš, a kasnije još nešto, pa se neću raspisivati ko Fićo, ko što bih i trebao, na ovako škakljiv upit, ali ukratko da.
Mislim da izuzev par pojedinaca, malo ljudi s foruma jednako strastveno prati tu granu tehnologije. Bez imalo omalovažavanja, vidim to po upitima o TV-ima. Nije to ništa negativno. Svako je fokusiran na nešto.
Doduše, u zadnjih godinu je zanimanje o toj temi dosta poraslo i količina upita i informacija se znatno promijenila, ali i dalje se postavlja set sličnih pitanja iz dana u dan. Mene to ne smeta, dapače, paše mi, jer volim dijeliti informacije. Za sad mi to nije dosadilo, čak štoviše, bio mi je gušt pisati one članke o TV-ima za FFA. Baš strastveno to volim.