Što veći to bolji!
Savjeti oko kupovine TV-a
pravednik Što veći to bolji!
Potpuno se slažem
Gledamo da je tv sto bolji a konzole to vise nemogu pratiti.
Kad smo isli sa crt na lcd pa 720 pa full hd pa 4k aj tu je bilo skokova i svega ne kazen da danas nema razlike ali nije toliko ogromnda da je dan i noc.
Ja znan da ce bolji tv biti c4 od 65 nego ovaj smasung q80c sto se tice slike ali taj dojam velikog ekrana kojeg ces gledati svaki dan e to nijedna kvaliteta slike nece nadoknaditi.
A jos uzmen c4 da iman brutalu i onda nase konzolice nam dadu 60fpsa i full hd a 4k nek stoji za pidzu materinu.
Aj do zime se jos svasta promine ali cijene velikih tva su stvarno dosle u granice da se moze kupiti
U samom smislu slike C4 i Q80C je razlika u prikazu HDR contenta.
Ostalo su nijanse i nećeš znati ako nemaš jednog pored drugog.
Veličina upravo daje najveću razliku a svi su 4K tak da rezolucija ne pati. Nekad su bila druga vremena pa je 720p bio, 1080p i 4k kojeg su imali rijetki.
Najveći problem je kak si naveo, nemamo konzole koje bi iskoristile taj nativni 4K, nekad ni u 30 frejma a PC takav košta 3000 eura, ko još jedan veliki, bolji TV.
A slusaj ako imas odlican tv i uzmes los viditi ces razliku ali tu u ovom slucaju mislin da su razlike male a i jedino vidiljive ako imas obe televizije jednu kraj druge.
I stavrno je nezamislivo da za 2000e moze imati 216cm tv.
A prije 5 godina san platio 1600 svoj 140cm tv.
Trenutni je po seriji star vise od 3 godine tako da ove serije 8 od samsunga nemogu biti gore da ga jebes
85 je novih 65. Idemo sve do kraja zida koliko prostor dozvoljava.
Nisam sad pratio, a niti ću kupiti, ali me zanima…kolika je sad razlika u kvaliteti između LG C1 i C4 recimo?
Da, ja sam se uvjerio da 120" preko cijelog zida nije preveliko. Samo je pitanje rezolucije i kvalitetnog sadržaja. Projektor rješava stvar uz ogroman minus da soba uvijek mora biti skroz zamračena.
- Uređivano
Dva metra. malo više
- Uređivano
Niko nikad nije i nece kupiti tv i reci da je prevelik, samo moze biti mali.
Ako si ogranicen sa komodom ko ja onda jebiga kupujes ono sto ce stati.
Koliko ti novci dopustaju toliko velik tv kupis i to je to a one gluposti sa koje daljine gledas i to su jedne od najvecih gluposti ikad.
A najvece su mi gluposti kad cujen kako neko kaze da jebes vid sa tolikom televizijom na tako blizu i onda nastave čoriti u mobitel
- Uređivano
Može jer moj nije stal u okvir regala i prokleo ga taj čas pa sam ga smjestil u spavaću a iz spavaće starog u dnevnu.
- Uređivano
TV od 102 cm je onako za gaming taman za mene u spavaćoj a mislio sam ga imat u dnevnoj ali jebiga.
Ugurao bih ja njega nekak u okvir ormara jer taman mi i još ostane lufta sa strane ali ima ogromno podnožje koje bi bez frke podnio kip slobode.
EDIT: pardon, nije 102 već 109 cm a to je oko 43 inća.
Kako vam funkcuonira gledanje na te mobitel televizije
Jeli to gledate sa 30cm?
Ili gledate iz daljega ali sa dvogledom?
He he sirotinjo i bogu si teška