Ekipa, zna li itko išta o Soundbarovima?

Gledam Samsung HW-Q710B/ZG i mogao bi da dobiti na akciji za 279€ pa ne znam isplati li se. Tražim nešto između, ni smeće, a ni nešto od 1000€. Dolby Atmos je must.

Brijac imao sam dva soundbara i nakon njih prešao na Logitech Z906 koji su mi spojeni na TV. Nemam mjesta za 5.1 sustav tako da ih koristim u 2.1 kombinaciji no u tom cjenovnom rangu niti jedan soundbar ne može se mjeriti s njima.

23 dana kasnije

StarFox_N sorry, mea culpa, ne znam kak mi je promaknuo tvoj post da ti odgovorim.

Z906 mi je spojen direktno u TV preko optičkog (toslink) kabela tako da zvuk s TV-a i plejke ide preko Z906. Također, ono što mi je super (i što izdvaja Z906 u odnosu na veliku većinu drugih PC zvučnika) je da ima malu konzolu i daljinski tako da sve namještaš preko daljinskog.

Picek Nema frke.

Btw bez problema podržava sve audio formate ( 5.1, DTS itd.)?

StarFox_N to ne znam ovako na pamet, baci oko na specke. 5.1 pidržava sigurno.

Ajmo ljudi preporuke LG oled ili samsung s95c oled?

mjesec kasnije

Sutra idem k frendu da vidim uživo kak to izgleda, s obzirom da ga je kupil nedavno.

Nedostatak DV-a je, pa, nedostatak 😃, ai mi ne smeta tolko.

Ako me slika baci na dupe, mislim da će ovo kod mene. Prodam par stvari koje mi ne trebaju i doložim ostatak.

Ako nađem kupca za sadašnju telku, super.

Je li to stvarno brutalno spušteno ili je osnovna cijena napuhana?

Na akcijama ga nisam vidjel ispod 12500 - 13000 kn.

Osnovna cijena jest prevelika, često je bio na akcijama / sniženoj cijeni, ali ne ovak.

2 mjeseci kasnije

Jel zna netko gdje se može kupit LG C1 magic remote?

Ovaj je dao svoje.

Kikiller probaj nazvati Supra Meu, oni su centralni LG servis za Hrvatsku, u Zagrebu su na Ravnicama. Oni bi trebali moći nabaviti taj daljinski.