Ma jednostavno se to diglo 55 je malo, jedino ako imas kakav regal/komodu pa nemozes vece.
Moj 55 koda moran dvogledom gledati
Ma jednostavno se to diglo 55 je malo, jedino ako imas kakav regal/komodu pa nemozes vece.
Moj 55 koda moran dvogledom gledati
Dobro kad ti volis vise vece u dupetu pa je preslo na tv. Meni cut da je 55 malo je van svake pameti.
Trenutno imam 42 inča od kojeg sjedim metar i pol i taman mi je, u novom stanu ću imat 55 inča od kojeg ću sjedit cca dva metra.
Znači od ovog sad kaj imam će bit drastični upgrade.
A i sestra mi u stanu na tak nekih dva metra ima 55 inča C1 i top je.
wooddiebone A i sestra mi u stanu na tak nekih dva metra ima 55 inča C1 i top je.
Jel sestra top? Ili stan? Ili C1?
Ima tko preporuku za TV do €500, 50”? Nije za gaming, nego gledanje TV standardno sve.
Flipper https://www.centar-tehnike.hr/tv-uled-mini-led-4k-hisense-50u6nq-proizvod-40136/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw6JS3BhBAEiwAO9waF3bc-opoRaNanDrTyHn5Z4Y9aeMvW_DiVo1i9UWldnoA8WY5ikhWMxoC3OoQAvD_BwE
Kontam da ćeš po specsima teško naći nešto bolje. TCL 50C805 je vjv bolji, ali i probija tvoj budžet.
Neznam jesi li ti popljuval Vivaxove prizvode ili neko drugi ne sjećam se više ali bez obzira na sve moja preporuka za Vivax i dalje stoji jer od prije nekoliko godina najčešće bih kupio sve od Vivaxa. Nisu svi Vivaxovi proizvodi šit, televizori su im vrlo solidni. Imam jedan doma koji radi godinama bez frke, kupio sam mu android box pa je još i bolji. Krepa taj, kupujem drugog Vivaxa. Za gledanje tv programa plus šta ima puno tog za današnje vrijeme je po meni stani pani.
Pošto nisi imao neke high-end odnosno zahtjevnije stvari za preporuku telke pa bih ti preporučil jednog Vivaxa za 309,99 € jer ima u Linksu po toj cjeni a možda se nađe negdje i jeftinije plus resto novaca do 500 eura kupiš još nešto za tv ili za klinca.
VIVAX TVA Series 50UHD10K
Kraj toliko dobrih televizija koje se mogu naci za jeftine novce prije bi sebi pinjurom oci povadija nego gleda vivax televiziju.
Eneivej
Nemogu virovati da duplo jeftiniji TLC izgleda toliko bolje kraj ovog Samsunga.
Gledajuci trenutne mogucnosti biti ce ili 65 oled ili 85 led
A prije cu se odluciti ne veci ekran
Samsung i LG (Sony da ne spominjem) su već odavno izgubili bitku u Mid Range televizorima protiv Kineza, barem kod ljudi koji znaju razlikovati tehničke strane uređaja.
S druge strane, oni koji ne znaju većinom će kupiti brend i biti zadovoljni, ne znajući da su precijenili taj uređaj i da su za svoje novce mogli uzeti i bolje.
Jedino što održava spomenuti trio gore su oled modeli koji čine 90% tržišta oled modela, što je i opravdano, jer je oled hype i dalje u usponu.
Raziel Samsung i LG (Sony da ne spominjem)
Ma nisu Samsung i dalje ima najveci udio, LG minimalnu prednost ali doslovno minimalnu dok je Sony u nekom svome svitu.
Jebiga ime se dugo gradi ne ide to preko noci. Jos se sitin prije sad vec 25g kad su krenuli dvd playeri, sve skupo a eto nekog jeftinog LG-a isto ga uzeli a on vrti sve sto stavis u njega i nema problem sa niti jednom vrstom titla dok su ovi duplo skuplji radili duplo gore.
I sad taj nepoznati LG je tu di jest, to sad isto radi TCL a nek se probiju onda i kod njih ide klasicno cijena gori.
Jos koliko san vidio bilo nekidan 5 godina garancije a prve dvi su bile Kasko.
Raziel Samsung i LG (Sony da ne spominjem) su već odavno izgubili bitku u Mid Range televizorima protiv Kineza
Da, protiv Hisensea i TCLa.
Vivax je ACME kompanija i proizvodi otpad.
Imam 42 godine i prvi put vidim da na forumu o gamingu i tehnici netko preporučuje VIVAX televiziju!
O jeben ti rakiju
Išao sam guglati za Quadro, ali čini se da više baš i ne proizvode nove televizore. Bili bi također top izbor inače.
Kolega dok je radio u Rugvici i sastavljao televizore uzeo je 65" Vivax, njihovi paneli idu i u druge TVe ako se ne varam, tak da ako je tako, kupujete Vivax samo niste ni svjesni.
Isto je kad uzmes Vivax ili Hisense klimu, unutra sve isto.