• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

oxi Meni je cijelo tijelo bilo izgoreno, opekline drugog stupnja. Moj rak kože je dobio rak kože

🤣
😂
1 / 2
No osim malih trauma i ožiljaka na nogama, posljedica srećom nema. Boh čuva djecu pijance i budale. Pijanac srećom nisam

Jebote, Oxi je majke mi moje doktor opće prakse. Samo gleda fotografije i piše uputnice. Icek, javi se dermatologu. Fensi, oftalmologu. Tuhy, tebi je i nutricionist dobar, ne treba imati doktorat.

bome icek ovo je bas opasno bilo. zena i ja smo 2018. bili tjedan dana u spanjolskoj i bas je nekako vrelo bilo u tom periodu 35-36 stupnjeva i cim smo izasli iz busa nismo mogli da ne komentiramo britanske i ruske turiste koji su redom ovako kao i icek izgledali. pametni hrvat ode lijepo do drogerije i kupi si faktor 40. kao i sto treba nanijeli si mi taj nas faktor 40 na tijelo nekoliko puta u danu i navecer skontam da me pocelo svrbiti sve, zena kaze da i nju pocinje boliti. pogledam bocu, jebeni faktor zastite 10, valjda je netko ostavio tu jednu bocu na polici i nas dvoje idiota nismo cijeli dan skuzili da gotovo nikakvu zastitu nismo imali. karma.

Garrus_V Ma mene je sjebalo što uz ocean je puhao vjetar, a valovi nosili vodenu prašinu. Nije se osjećala toliko vrućina od 39°, baš je bilo ugodno. Tek kad smo kretali nazad sam skužio da mi koža isparava

🤣
      🤣
      1 / 2
      Dermatologici nije bilo jasno kako još uvijek imam uopće kože na tijelu Imao sam sreće da posljedica nema, no to je koža, posljedice mogu biti i nakon 10 godina jbg.

weky nisam doktor al sam u medicini 😬

Expectations: U medicini sam.
      Reality: Švercam Jadrankinu otopinu.

icek je samo tia reć: "alo ej, punoglavci, jednom sam bio u los angelesu" (kraj cool priče)

Weky je doktor za Fortnite.

Živim u centru grada, oko mene samo beton. Vani je trenutno 35. Sinoć mi krepala klima. U stanu 30 jebenih stupnjeva. Uparilo se sve. Serviser dolazi za 2-3 dana. Jebote

Nisam cijenio san dok nisam dobio bebu. Već 15 dana spavam oko 4h dnevno uz par buđenja ako se probudi.

Icek Kako živiš tako? 😐 Ja sam u potkrovlju, klima 5.5 kW radila 2 sata i spustila na 28.5°C Sad radi već 6 sati skoro i sad je ugodnih 25°C. Kod mene jedino dobro što sam kraj šume i na brdu pa ne grije beton i asfalt navečer tako kad se uspije ohladit stan, vrijedi prozor otvorit, bude friško vani čak.

buz
            Potkrovlje također, ovo mi je work/game room. Problem je što mi je doslovce potkrovlje, dakle iznad mene nije ravna ploča stropa pa krov već direkt krov.
            Nemam klimu, jer Elektroprimorje već godinu i kusur odbija doći napraviti promjene neke da si možemo dignuti struju u kući kako bi mogli u sve stanove staviti klime bez da automatski iskapčamo jedni druge.
            Btw, ovo je temp bez da je išta u sobu od aparature upaljeno, osim ventilatora jadnog. A kad se upali komp, TV i PS4, temperatura se digne za jedno 3.
            Desno od stola je prozor i kroz prozor jedno 30m i šuma. Misliš da imam breeze i slične pizdarije? Nope. Iz šume jedino dolaze komarci, pauci i ostale bubetine mater im jebem.

Slaba Vam izolacija u kući,pogotovo u potkrovlju.

master_x Kuća koju smo kupili na žalost ima prilično nisko potkrovlje tako da imam izolacije koliko su grede dopustile, znači vuna je između greda, nekih 15-ak cm debela i knauf. Da je više od toga, lupao bi se glavom svaki dan u strop. 😄 Kaj je najgore mogli su napraviti normalno visoko potkrovlje pošto su i prizemlje i prvi kat visine 3 metra. Samo da su katove smanjili za 10-15 cm svaki, gore bi bilo mjesta i za glavu i za bolju izolaciju. Ali najgore mi je na moru gdje je betonska deka i crijep. To kad se ugrije jedno i drugo preko ljeta to je užas jer baš aktivno isijava i dugo drži toplinu.

Nemam taj problem, kuca mi je radjena od kamena, svi zidovi su metar debeli i extra visoki stropovi. Sad radim prizemlje na novo, i treba trebaju mi dvije deke po noci jer je ledeno. I dugo nosim uvjek kad sam unutra. Na katu je malo toplije al nista preko 27 ako se ostave otvoreni prozori. Ako se zaskuri i zatvore prozori bude oko 25 max.

Fenix 33 u stanu trenutno. S tim da nisam ništa upalio od tehnologije. Noge mi u lavoru. Hebeni beton.