Nocna_Mandragora Imam svijetlu put, ne sunčam se i čuvam se sunca da ne izgorim, i godinama već nisam izgorila. Ali ove godine sam u zadnjih 10-ak dana 2 puta uspjela izgorjeti, a nisam na moru, nego u Zagrebu. Danas sam uspjela ispeći leđa i ne moram ni pričati kakav je feeling... 😬
Icek Nocna_Mandragora Amater 🤣 Meni je danas peta obljetnica samozapaljenja 🤣 Tri sata na suncu uz more i opekline drugog stupnja uz predivan smrad izgorenih dlaka i mesa. Kožu sam jedno tri puta presvukao.
oxi Icek isuse kriste, odi se provjerit poslje ovog kod dermatologa, ovo je jako opasno, posebno lice. Znaci toliko si ostetio kozu da je tijelo odlucilo u samoprezervaciji odbacit citav sloj epitela koji je doslovno izgorio toliko da je tijelo odlucilo da je mrtvo i da mora van. Ljudi dajte nosite kape i mazite se ako idete na sunce.
Icek bosscorelli Nope 😂 Lokacija - Los Angeles, Manhattan plaža Vrijeme - 12.30h Temperatura zraka - 39° Nebo - ozonska rupa iznad LA veličine Teksasa And that's how I got burned alive 😂
Icek oxi Meni je cijelo tijelo bilo izgoreno, opekline drugog stupnja. Moj rak kože je dobio rak kože 🤣 No osim malih trauma i ožiljaka na nogama, posljedica srećom nema. Boh čuva djecu pijance i budale. Pijanac srećom nisam 😂
weky Jebote, Oxi je majke mi moje doktor opće prakse. Samo gleda fotografije i piše uputnice. Icek, javi se dermatologu. Fensi, oftalmologu. Tuhy, tebi je i nutricionist dobar, ne treba imati doktorat.
Garrus_V bome icek ovo je bas opasno bilo. zena i ja smo 2018. bili tjedan dana u spanjolskoj i bas je nekako vrelo bilo u tom periodu 35-36 stupnjeva i cim smo izasli iz busa nismo mogli da ne komentiramo britanske i ruske turiste koji su redom ovako kao i icek izgledali. pametni hrvat ode lijepo do drogerije i kupi si faktor 40. kao i sto treba nanijeli si mi taj nas faktor 40 na tijelo nekoliko puta u danu i navecer skontam da me pocelo svrbiti sve, zena kaze da i nju pocinje boliti. pogledam bocu, jebeni faktor zastite 10, valjda je netko ostavio tu jednu bocu na polici i nas dvoje idiota nismo cijeli dan skuzili da gotovo nikakvu zastitu nismo imali. karma.
Icek Garrus_V Ma mene je sjebalo što uz ocean je puhao vjetar, a valovi nosili vodenu prašinu. Nije se osjećala toliko vrućina od 39°, baš je bilo ugodno. Tek kad smo kretali nazad sam skužio da mi koža isparava 🤣 Dermatologici nije bilo jasno kako još uvijek imam uopće kože na tijelu 🤣 Imao sam sreće da posljedica nema, no to je koža, posljedice mogu biti i nakon 10 godina jbg.
Flipper Živim u centru grada, oko mene samo beton. Vani je trenutno 35. Sinoć mi krepala klima. U stanu 30 jebenih stupnjeva. Uparilo se sve. Serviser dolazi za 2-3 dana. Jebote