• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Weky je doktor za Fortnite.

Živim u centru grada, oko mene samo beton. Vani je trenutno 35. Sinoć mi krepala klima. U stanu 30 jebenih stupnjeva. Uparilo se sve. Serviser dolazi za 2-3 dana. Jebote

Nisam cijenio san dok nisam dobio bebu. Već 15 dana spavam oko 4h dnevno uz par buđenja ako se probudi.

Icek Kako živiš tako? 😐 Ja sam u potkrovlju, klima 5.5 kW radila 2 sata i spustila na 28.5°C Sad radi već 6 sati skoro i sad je ugodnih 25°C. Kod mene jedino dobro što sam kraj šume i na brdu pa ne grije beton i asfalt navečer tako kad se uspije ohladit stan, vrijedi prozor otvorit, bude friško vani čak.

buz
      Potkrovlje također, ovo mi je work/game room. Problem je što mi je doslovce potkrovlje, dakle iznad mene nije ravna ploča stropa pa krov već direkt krov.
      Nemam klimu, jer Elektroprimorje već godinu i kusur odbija doći napraviti promjene neke da si možemo dignuti struju u kući kako bi mogli u sve stanove staviti klime bez da automatski iskapčamo jedni druge.
      Btw, ovo je temp bez da je išta u sobu od aparature upaljeno, osim ventilatora jadnog. A kad se upali komp, TV i PS4, temperatura se digne za jedno 3.
      Desno od stola je prozor i kroz prozor jedno 30m i šuma. Misliš da imam breeze i slične pizdarije? Nope. Iz šume jedino dolaze komarci, pauci i ostale bubetine mater im jebem.

Slaba Vam izolacija u kući,pogotovo u potkrovlju.

master_x Kuća koju smo kupili na žalost ima prilično nisko potkrovlje tako da imam izolacije koliko su grede dopustile, znači vuna je između greda, nekih 15-ak cm debela i knauf. Da je više od toga, lupao bi se glavom svaki dan u strop. 😄 Kaj je najgore mogli su napraviti normalno visoko potkrovlje pošto su i prizemlje i prvi kat visine 3 metra. Samo da su katove smanjili za 10-15 cm svaki, gore bi bilo mjesta i za glavu i za bolju izolaciju. Ali najgore mi je na moru gdje je betonska deka i crijep. To kad se ugrije jedno i drugo preko ljeta to je užas jer baš aktivno isijava i dugo drži toplinu.

Nemam taj problem, kuca mi je radjena od kamena, svi zidovi su metar debeli i extra visoki stropovi. Sad radim prizemlje na novo, i treba trebaju mi dvije deke po noci jer je ledeno. I dugo nosim uvjek kad sam unutra. Na katu je malo toplije al nista preko 27 ako se ostave otvoreni prozori. Ako se zaskuri i zatvore prozori bude oko 25 max.

Fenix 33 u stanu trenutno. S tim da nisam ništa upalio od tehnologije. Noge mi u lavoru. Hebeni beton.

Jel mi moze netko objasniti zasto je kopanje pneumatskom busilicom po mozgu ugodnije i milozvucnije od jebenog komarca koji bas odluci zujat pored tvoje glave kad se legnes u krevet na spavanje?

Prije 2 godine kad sam bio kod bake na selu. Kroz noć mi cijelo vrijeme zuji djubre oko glave (komarac). Nisam se nešto naspavao, a onda mi je oko 6.30h sletio na čelo. Kakvo zadovoljstvo kad sam ga ubio, bio sam toliko sretan da sam ga ostavio na čelu do normalnog ustajanja.

A kad se govnetu pridruži velika mesnata muha pa njih dvoje zajedno zuje.

Flipper Traži dodatne smjene na poslu da se malo ohladiš.

Flipper ako ti je lakše eto kod mene 33 stupnja 😀

Zanimljivo, proc ne ide iznad 50 i to je na niskim okretajima vent postavljen. Tih ko groblje. Blažen Arctic MX.

Kupio sam onaj ventilator na vodu, bolje nego ništa. Zgrada betonska, srećom prvi kat i orijentacija istok - zapad. Ujutro deka na balkonu da ne tuče sunce, već od 13h mi je hlad. Nagodinu bi mogla klima.