Icek Tzereen Imaš ženu koja te financira. Pa jebote, tebi je sjekira pala u med! Da je bar više takvih. Plus ne zvoca mu previše kad se igra. I pušta ga da se igra cijelu noć dok ona spava.
buz Flipper Dođi u Maslenicu, imamo jednu kantu za smeće na plaži, jedan tuš i jednu kabinu za presvlačenje. Kabina i tuš su novi, nismo to imali ovih prethodnih 10 godina koje sam ovdje. Vjerojatno neće biti u funkciji druge godine pa požuri.
Tzereen Moderno društvo kao takvo se raspada, propadaju sve etičke i moralne vrijednosti, a vas baš briga.
Fico yakuza_stinger Sad ako na ovakav ponedjeljak čujem life coaching spiku u stilu "kada radiš ono što voliš, svaki dan ti je godišnji", morat ću banati nekoga.
Fenix Prošli ponedjeljak sam najavio da odlazim iz firme i radim otkazni rok. U srijedu sam se već okuražio pa poslao team lidera u kurac Jutros mi javili iz nove firme da zbog budžeta neću počet radit kod njih prije studenog. Well...
Zero Fenix U srijedu sam se već okuražio pa poslao team lidera u kurac Ček, jel to nije bio slučaj i s onim prethodnim, ono dok smo još bili na Slacku u početku i to?🤣
Fenix yakuza_stinger ma nije, ostat ću sigurno radit do 11. Ali šteta jer sam se već mentalno pripremio na odlazak