• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Danas me komarac ugrize u super konzumu. Da, u jebenom SUPER KONZUMU.

Nisam znao da je Privlaka tolika prčija od mjesta. Nadam se da nije nitko iz Privlake i da se neće naljutiti. 😁 Prošle godine bio na moru u Sv. Filipu i Jakovu i oduševio se, pa pomislih da je oko Zadra sve med i mlijeko, kad ono ovdje dobih kiselo mlijeko. Plaže loše, sadržaja 0%. Na plažama nema doslovno ništa. Čudno. Privlaka je najkomunistickije mjesto s natpisom NDH svako par metara. Čudno mjesto jako.

Dobro je Flip, bio sam zabrinut da si spizdio sve novce na SeX, ali čini se da je ostalo nešto i za more. #imasemozese

Ma ja bi se vratio doma, ali zena financira more, pa se ne smijem zaliti. Zato kukam ovdje da ne vidi. 😂😂

Imaš ženu koja te financira. Pa jebote, tebi je sjekira pala u med!

Tzereen Imaš ženu koja te financira. Pa jebote, tebi je sjekira pala u med!

Da je bar više takvih. Plus ne zvoca mu previše kad se igra. I pušta ga da se igra cijelu noć dok ona spava.

Sve će to Flipper vratiti s kamatama 😏

Flipper Dođi u Maslenicu, imamo jednu kantu za smeće na plaži, jedan tuš i jednu kabinu za presvlačenje. Kabina i tuš su novi, nismo to imali ovih prethodnih 10 godina koje sam ovdje. Vjerojatno neće biti u funkciji druge godine pa požuri.

Moderno društvo kao takvo se raspada, propadaju sve etičke i moralne vrijednosti, a vas baš briga.

weky baš mislio napisati da igram Grim Dawn, no nema na čemu

5 dana kasnije

i meni je prvi radni dan nakon dugog godisnjeg... smajlic, ipak ovakav 😪

Prošli ponedjeljak sam najavio da odlazim iz firme i radim otkazni rok. U srijedu sam se već okuražio pa poslao team lidera u kurac

Jutros mi javili iz nove firme da zbog budžeta neću počet radit kod njih prije studenog. Well...