• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Zadnjih dana je takav pritisak u zraku da mi zabijanje glavom u centralni stup stana izgleda kao iznimno realna i privlačna opcija. Premještam se sa stolice na kauč i krevet, jer od glavobolje ne mogu apsolutno ništa.

Deadwalker Ikea namještaj da ti ispadne iz kutije pod pravim kutem, postoji 80% šanse da se sam sastavi.

weky Složio sam dosta toga iz Ikee i nikada greške. Upute jednostavne, uvijek sve na broju i nije komplicirano za složiti.

Amaterčine.Niste vi nikad montirali namještaj iz Lesnine.To kad ideš montirat moraš najprije pazit kako izvaditi djelove elemenata iz kartona a da se ne raspadnu.

Istina, Lesnina je najgora. Krv sam pišao kada sam sastavljao ormar gdje su kompletne ikea size upute sveli na dvije A4 stranice.
    Inače Weky dobro kaže - IKEA namještaj se slaže sam od sebe. Prima je kvalitetnija u zadnje vrijeme, no također je muka to sastavljati.

Deadwalker I iimao sam pomoć ofkors, ja sam samo odradio pripremu

Imala sam i ja pomoc i napravila pripremu, znas kako pomognu dva praksitena kad si ih pripremis.

Danas me komarac ugrize u super konzumu. Da, u jebenom SUPER KONZUMU.

Nisam znao da je Privlaka tolika prčija od mjesta. Nadam se da nije nitko iz Privlake i da se neće naljutiti. 😁 Prošle godine bio na moru u Sv. Filipu i Jakovu i oduševio se, pa pomislih da je oko Zadra sve med i mlijeko, kad ono ovdje dobih kiselo mlijeko. Plaže loše, sadržaja 0%. Na plažama nema doslovno ništa. Čudno. Privlaka je najkomunistickije mjesto s natpisom NDH svako par metara. Čudno mjesto jako.

Dobro je Flip, bio sam zabrinut da si spizdio sve novce na SeX, ali čini se da je ostalo nešto i za more. #imasemozese

Ma ja bi se vratio doma, ali zena financira more, pa se ne smijem zaliti. Zato kukam ovdje da ne vidi. 😂😂

Imaš ženu koja te financira. Pa jebote, tebi je sjekira pala u med!

Tzereen Imaš ženu koja te financira. Pa jebote, tebi je sjekira pala u med!

Da je bar više takvih. Plus ne zvoca mu previše kad se igra. I pušta ga da se igra cijelu noć dok ona spava.

Sve će to Flipper vratiti s kamatama 😏

Flipper Dođi u Maslenicu, imamo jednu kantu za smeće na plaži, jedan tuš i jednu kabinu za presvlačenje. Kabina i tuš su novi, nismo to imali ovih prethodnih 10 godina koje sam ovdje. Vjerojatno neće biti u funkciji druge godine pa požuri.

Moderno društvo kao takvo se raspada, propadaju sve etičke i moralne vrijednosti, a vas baš briga.

weky baš mislio napisati da igram Grim Dawn, no nema na čemu

5 dana kasnije