• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Brijac Ne možeš zadriftati pod ručnom malo po snijegu kad je ručna na gumb.

To naravno ne radiš iz zabave, nego da naučiš kontrolirati auto u slučaju da ti nekad u budućnosti prokliže, da imaš već mišićnu memoriju da možeš reagirati.

buz To naravno ne radiš iz zabave, nego da naučiš kontrolirati auto u slučaju da ti nekad u budućnosti prokliže, da imaš već mišićnu memoriju da možeš reagirati.

😆

Posudim ti ja benđolu. Evo, sad po malo većoj bljuzgi kad naletim u trećoj na selskoj cesti samo tako proklizuje i uključuje ESP. Sva sreća pa se ovdje snijeg ne zadržava dugo.

prayer Testirao sam prije nošenja PC-ja na servis putem Windowsovog testa i memtest 86+, oba testa su pokazala da je sve ok. Još sam tijekom provjere s fensijem promijenio RAM slotove.

14 dana kasnije

Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…

Dao Bog da krepa u najgorim mukama.

Tražim dragome miris sad za valentinovo jer je potrošio jedan od meni najboljih na svijetu, i gledam cijene isuse kriste.

Dakle cijena 2020:

S tim da je ovo 172 KUNE a ne eura.

Cijena 2024:

Uvijek imaš i Old Spice.🤣 Stigao mi nalaz danas. Željezo mi je rubno skupa s hemoglobinom koji je i ispid (ostalo je ok), pa darivanje krvi ide na pauzu a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj. Makar mi malo čudno jer mlatim po mesu puno, ali valjda uz ostalu aktivnost ipak nije dovoljno samo po sebi.

StarFox_N Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…

Dao Bog da krepa u najgorim mukama.

@yakuza_stinger vrati se promijeniti naslov teme

yakuza_stinger je promijenio naslov Bitching oliti kukanje sve u 16 dok StarFox_N ne uspjeva pogodit X na reklamama.

Zero a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj.

imaš kod cigića kolko oš!

oxi Dakle cijena 2020:

S tim da je ovo 172 KUNE a ne eura.

Cijena 2024:

Koliko ja vidim da je 172 eura, sad je jeftinije

Malo su mi čudne navedene cijene jer koliko gledam po dućanima neke parfeme koje sam gledao prije i sad, nije takva drastična razlika u cijeni. Najdraži mirisi su mi Boss The Scent koji sad koristim te nekoliko mirisa od Issey Miyakea i cijene im se nisu toliko promijenile.

Picek

Možda tebi, ali ja gledam sad, i prije 4-5 godina, razlika je jedno 40%. Neznam zašto, ali cijene svake godine porastu, a kvaliteta pada.

oxi kaj se tiče parfema, ja ih naručujem na lijepa.hr. Ako se otvori mogućnost uzmem tester koji je duplo (čak zna biti i više) jeftiniji, a imam osjećaj da su testeri intenzivniji i kvalitetniji od proizvoda koji se prodaje.

Jucer i danas sam morao uzeti taxi do doma jer 109 na črnomercu postoji jos samo u legendama. Znaci 20-30min cekanja a kad sam dosao na stanicu vec je bilo kojih 20 ljudi sigurno a kasnije cca duplo. Jutros cekam famoznu 109 i dvije su bile toliko pune da fizicki nisam mogao uci u bus pa sam se zainatio i odlucio da cu cekati do podne ako treba ali uci cu u jebeni bus.

Tldr; frustracije prometom u zg.

kauboj Kaj nije @Fico prije koju minutu napisao da je Zagreb sa prometnom infrastrukturom u idealnom stanju? Mora da zivite u razlicitim gradovima.