uzeo dns igru na ps plusu na popustu za 25€. to je sada vec 3. puta kako kupujem neku verziju FF12, ali s obzirom da sam najveci fan ove igre na svijetu, to nije ni cudno.
u roku od neka dva sata igranja sam vec stigao do trecine igre lol. speed strats baby.
Final Fantasy XII The Zodiac Age
Stara igra a još traži i na popustu 20£ ! Čekat će se još jači popust.Nema sile.
- Uređivano
alexy hehe. Ja sam si cak printao mape na A4 format kada sam radio 100% run. Mozda ih jos uvjek negdje imam zaturite.
Meni je npr Great Crystal ponajbolja area u igri, sto vizualno, sto zbog fantasticne crystal theme (meni medju najdrazima u ff serijalu) , sto zbog Ultima i Omega Mark XII boss borbi te naravno zbog unikatnih oruzja i armora koje je u Vanilla FF12 bilo moguce samo tamo dobiti. Mozda sam zapravo i najvise vremena proveo u crystalu uz vjerojatno pharos.
maverick kada mi dođe dizalo u pharosu
Nisam zeznula, bar mislim, isla sam cijeli put bez mape, one ljubicaste kristale sam izabirala. Neznam, rekoh ostavit cu to za Oxi u buducnosti neka se ona bavi s tim. Opet, ne sjecam se da sam ovoliko problema imala kada sam na ps2 prelazila i zasto mi je igra ostala u pozitivnom sjecanju. Samo znam da cu morat ispocetka vracat se i ponovo sve.