maverick uzeo dns igru na ps plusu na popustu za 25€. to je sada vec 3. puta kako kupujem neku verziju FF12, ali s obzirom da sam najveci fan ove igre na svijetu, to nije ni cudno. u roku od neka dva sata igranja sam vec stigao do trecine igre lol. speed strats baby.
oxi maverick ja sam stala na great crystal mapi i samo uninstalirala jer nisam imala strpljenja. Save jos ceka nastavak 😔
maverick oxi ja znam crystal layout valjda zatvorenih ociju lol, ali kuzim frustraciju. SE je bio na drogama kada je dizajnirao mapu crystala. Pogotovo postaje konfuzno ako se odlucis kasnije vratiti po espera, opcionalnog end game bossa i Equipment.
oxi maverick samo da te obavjestim da sam taman nasla save spot u great crystalu i da idem sad dalje. O sretni dan, nemas pojma, ovo je deep roads iz dragon agea. Ovo je mini helikopter misija iz vice citya.
maverick alexy hehe. Ja sam si cak printao mape na A4 format kada sam radio 100% run. Mozda ih jos uvjek negdje imam zaturite. Meni je npr Great Crystal ponajbolja area u igri, sto vizualno, sto zbog fantasticne crystal theme (meni medju najdrazima u ff serijalu) , sto zbog Ultima i Omega Mark XII boss borbi te naravno zbog unikatnih oruzja i armora koje je u Vanilla FF12 bilo moguce samo tamo dobiti. Mozda sam zapravo i najvise vremena proveo u crystalu uz vjerojatno pharos.
ThaUrban maverick Meni je npr Great Crystal ponajbolja area u igri Zanimljivo!!! 😃 Meni recimo je uvijek drago kad dođem u Golmore Jungle ili Ogir/Nam Yensa Sandsea
alexy ThaUrban Nitko drugi igdje nije napravio nešto poput Sandsea i nije mi jasno zašto. Predobar koncept.
maverick ThaUrban moje najdraze lokacije su: Great Crystal, Giza Plain at rain, Salikawood, Phon Coast, Cerobi Steppe, Paramina Rift i Tchita Uplands. alexy slazem se, isto kao sto je gambit sistem predobar pa ga nitko, ni sami SE, vise nije koristio.
maverick oxi evo ti sreco mapa i nemoj bogohuliti vise. ovo je mapa za vanilla ff12 koju sam koristio dok nisam napamet naucio layout, ali mozes ju koristiti i za Zodiac Age, samo skrinje sadrze drugacije iteme. ionako se MORAS jos jednom vratiti u GC jer znam da zelis Excalibur!
oxi maverick ne hvala, izasla sam van prvom prilikom (i to jedva jer sam se gubila i tad) i sad radim bounty-e da se oporavim, mogu sto posto rec da necu natrag tako da mi ne treba mapa nikakva, zaboravljeno odrađeno, hvala doviđenja. Ne sjecam se da sam mrzila ovo toliko kad sam prelazila na ps2.
maverick f_i_c_o najdrazi i najtezi rare game/hunt nazovi ga kako hoces u igri(frajer one shota sa normalnim napadima likove i unistava party i snove igraca u roku od par sekundi), a i Ultima esper je u samom vrhu kristala. oxi razocaran sam, ali oprastam jer ljudski je.
maverick oxi ja gajim posebne osjecaje prema toj igri i prema toj lokaciji, ali shvacam da je vecini tidija.
oxi maverick dosla sam do Pharosa, nes sam zeznula i dizalo mi ne dolazi, pa sam uninstalirala i ostavit cu to za Oxi u buducnosti kada ju uhvati opet ff12. Igrat cu dragon quest i rijesit to prvo, barem nema dizala i great crystal mapa tamo.
maverick oxi joj jesi smotana 😆 ne dolazi jer nece doci dok ne skupis one orbove li dok se ne rjesis magija/itema/tehnik/attacka. mozes birati. nisam sad siguran gdje si zapela tocno, ali nesto od toga mora biti. pusti to kraja, kad cemo na kavu?
oxi maverick kada mi dođe dizalo u pharosu ☹ Nisam zeznula, bar mislim, isla sam cijeli put bez mape, one ljubicaste kristale sam izabirala. Neznam, rekoh ostavit cu to za Oxi u buducnosti neka se ona bavi s tim. Opet, ne sjecam se da sam ovoliko problema imala kada sam na ps2 prelazila i zasto mi je igra ostala u pozitivnom sjecanju. Samo znam da cu morat ispocetka vracat se i ponovo sve.
maverick oxi cek ti imas podvojenu licnost? instant lajk! oxi Opet, ne sjecam se da sam ovoliko problema imala kada sam na ps2 prelazila bila si jedno 15 godina mladja, tad nisi imala problem sa nicim.