Sve u svemu, too expensive for my blood.
Pros: Čini se kao odličan hardver, čak mi je i cijena ok, onaj bundle s Mario Kart World mi je sasvim ok oko 500 ojrića. Donkey Kong mi je super, Metroid izgleda wow (ali to smo već vidjeli).
Cons: Cijene igara su smeće (pogotovo gdje rade bundle igara starih skoro 10 godina s patchom rezolucije i boljeg fps-a za 80/90 eura, to mi je ono dno dna. Kamera ona i chat woooow, not gonna use it. Kad sam vidio da se onaj tech demo plaća, grohotom sam se nasmijao. Mislio sam da je late 1. April joke.
Onaj launch lineup je apsolutno smeće ako ste imali/imate bilo koju drugu konzolu ili pc, dakle em možete kupiti jeftiniji i bolje će izgledati. Sve third party osim Mario Kart Worlda.
Šta još… eh da dizajn kutija im je snipers dream, c'mon Nintendo onaj header može biti do pola kutije, why not.
Iskreno, bio sam prvi u redu da kupim, jer sam promašio čitavu Switch generaciju, ali ono kad bacim na papir, preskupo. Moraću razmisliti, ali zbog ovih nekih petty stvari mi stvarno idu na nerve.
p.s. not related directly to Nintendo, ali otkriće da je sljedeća From Miyazaki igra multiplayer… Tuga. Ajd bok.