• Gaming Vijesti
  • Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K

Ima li Xenoblade X upgrade?

maverick

Ako je kao do sada sa ekskluzivama koje je nintendo kupio, doć će za par godina na druge uređaje. Ne vjerujem da je From išao radit novi IP da bi se ponovo zaključao samo za jednog proizvođača hardwarea.

• Uređivano

prayer ovo daje baš Wii U vibes

Pa kažu da je Nintendovo prokletstvo da je svaka druga konzola dobra.

Ja ne vjerujem da su oni išli iskopati iz ormara svaki Sonyev i Microsoftov gimmick od prije 10+ godina koji je i ovima neslavno propao. Gimmick kontrole poput miša, kamere, zatim companion appovi za mobitel. Gomila prastarih igara za koje treba kupiti upgrade pack. Tko više želi takve stvari?

Još od svega je najgore koliko su se naslonili na third party i njihove stare igre. Trebamo li zbilja još jedan Skyrim remaster? A zapravo najbolji primjer je Cyberpunk. Taj vječni clusterfuck od igre će opet izaći kompletno neoptimiziran i bugovit i poljaci će srati kako je konzola loša i preslaba na launchu, jer ne može izvoditi njihovo govno. Najgora moguća reklama za Switch 2. Jednostavno su trebali reći CD Projektu da odjebe i gotova priča.

Nintendo ima zbilja najlakši posao na svijetu. Evo vam Switch 2, evo vam novi Mario, tad izlazi, toliko košta, gotova prezentacija. Pet minuta. Al ne, ajmo izumiti kotač, tog se sigurno nitko nije sjetio.

Grozna grozna prezentacija.

Mario Kart koji me ne zanima i to je to kakav je to jebeni launch konzole.

Sto da nadogradin igre koje san odigra na Switch 1 i igran opet a nadogranja se placa i to neznamo koliko.

Ili da igran multi igre koje san vec odigra sad sa gorom grafikom.

Uzas ali bas uzas

weky Gimmick kontrole poput miša, kamere, zatim companion appovi za mobitel.

mis mi jedino ima smisla za igre tipa civilizacija. ostalo se potpuno slazem. jebo ih i voice chat i aplikacije i kamera i gyro gluposti. stvarno se nadam da ce to sto manje igara imati tj da nece biti nesto bez cega ne ide.

weky A zapravo najbolji primjer je Cyberpunk

igra jer stvarno dosada ziva

sanzo doć će za par godina na druge uređaje

da, ali do tada ce hejteri prokleti jadni from soft

ugl prezentacija je bila preduga. trebali su nabacati te 3rd party portove nabrzaka, to malo o konzoli pricati i onda mario kart, kirby, fromova igra i donkey kong i to je to. puno efektivnije od ovoga.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Flipper

FIZIŠ! SAMO 90 eura FIZIŠ ljudi ajmo 😃

• 4mal

•  
          •  
          •  
          •  

Za LCD me ne dira previse (dock u 90% slucaja) ali igre su preskupe pogtovo fizicke!

maverick mis mi jedino ima smisla za igre tipa civilizacija. ostalo se potpuno slazem

Za to ima jebeni touchscreen.

zbog ovih cijena im zelim da prodju kao sa wii u, ali ovaj puta nista od toga.

weky Za to ima jebeni touchscreen.

jako je zapravo tesko na tim ekranima te sitne stvari pogoditi prstom i ja osobno nisam ljubitelj touchscreenova na svemu sto nije smartphone, a i tamo me nekada zna iziritirati.

• Fenix

•  
            •  

Btw je li još nekome ovo djeluje nakaradno? Kamera je stvarno mogla bit smještena negdje prigodno iznad ekrana, ako već idu u smjeru te video komunikacije

• 4mal

•  
              •  
              •  
              •  

Svi ce dignut cijene igri neovisno o platformi imho...

Fenix nakaradno je sto uopce postoji kamera…

Na kraju niti nisu otkrili specse, samo 256GB pohrane - a proc, grafika i ram ništa…

Puno toga su prikazali, ali nikaj posebno, da sad čovjek veli, sigurno kupujem d1.

From Software se pomalo gubi s ovim Bloodborne klonom, mislim da im ovo nije trebalo, a i sama igra mi ne izgleda niš spektakularno, na kaj su nas inače naučili.

Sad sam u velikoj dvojbi dal prvi put u životu uzeti Nintendo ili sačekati handheld M$-a.

Donkey Kong recimo izgleda jako dobro, za razliku od većine prikazanog.

@montoya

najiskrenije od mene. ako nikada nisi volio Ninteno IP-eve i nisi imao konzole, nema smisla da uzimas da su ne znam sta prikazali.

Nintendo ili volis zbog Kart, Smash, Mario, Donkey Kong, Kirby, Zelda i ostalih N maskota ili ga zaobilazis u sirokom luku. meni su platformeri najdrazi zanr i obozavam Mario Kart kada se okupimo pred tv-eom i samim time ja bih mijenjao u svako doba dana ps i xbox za switch da moram birati jer me ne zanimaju realna grafika, prica i gameplay kakav nudi vecina igara na tim sistemima.

radi multiplatform igara bolji je izbor xbox ili ps5, da negovorim pc

Kakva travestija od najave…

Užas na koju razinu Nintendo pada.

Bar su ostali suzdržani oko cijene iako košta više nego PS5.