• Gaming Vijesti
  • Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K

maverick htio sam ti reci da je cijela Switch biblioteka djecijih igara, po meni, epska kenjaža naspram Rift Apart i Astrobot.

Loš dan za znati čitati

maverick ja mislim da ti vozis biciklo i dopisujes se samnom. Jedno oko na cesti, drugo na mobitelu.

Solid_Snake

Meni je isto Prime izgledao dobro na prikazu prošli tjedan, samo nisam igrao ni jedan do sad i ne privlače me toliko. Volim 2D metroide, prelazak u prvo lice me je uvijek odbijao. Mario kart i donkey kong isto tako. Izgledaju kao fora igre, samo nisu za mene. Duskbloods je bio, dok nisu pokazali kakva je to stvarno igra i pokvarili mi dan. 😃

Čekam nešto više po mom ukusu. Fire emblem, 2d mario/donkey/metroid i novu zeldu da bi razmišljao o kupnji. Konzola mi se inače čini kao dobra nadogradnja za switch. Brine me malo kad govore da će podržat kompatibilne switch igre, ali nadam se da to kao i kod PS5 znači 99,9%. Cijena konzole mi je malo visoka, ali ok, sve je poskupilo, to je jednokratna kupnja i da se prožvakat. Cijena igara je apsolutno previše s obzirom da nintendove igre imaju rijetke i male popuste, ako ikad i završe na popustu. Sa 40$ na 3ds-u do 80 samo 2 generacije kasnije je baš brutalan skok. Teško mi je dat priliku nečem za što nisam baš apsolutno zagrižen po takvoj cijeni, a onda mi je i teže opravdat kupnju konzole. Ove gimicke sa c tipkom i miš modom kao i brdo starih igara u goroj kvaliteti i po višoj cijeni mogu prodat nekom drugom.

Računam da ću konzolu uzet jedom u budućnosti kad se nakupi sadržaja, možda kad oled model naprave,. Za sad stvarno ne vidim razlog da uzmem day 1.

sanzo Volim 2D metroide, prelazak u prvo lice me je uvijek odbijao.

Vidiš i mene isto

Odigra san ovaj na Switchu prime i stvarno je odlicno odrađeno ali i dalje 2d mi je daleko draži.

Miro

Možda ga probam i ja jednom, ali ne mogu reć da mi ne bi bilo sto puta draže da su najavili nastavak na Dread umjesto Primea.

sanzo

Ma probaj nije skupa igra, na Switch 2 ce biti duplo skuplja🤣🤣🤣

Dread san uzeo ono specijalno izadanje ali nazalost igra mi se nije svidila

• sanzo

•  
                •  
              • Uređivano

Miro

Kupim ga ako vidim da planiraju maknut switch verziju. 😃 Još imam Ori 2 koji me čeka na konzoli već jako dugo.

Meni je Dread bio baš dobar, osim onih stealth dionica koje su bar relativno kratke. Šta ti nije valjalo?

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

sanzo Šta ti nije valjalo?

A nije ga primio nakon 4 minute igre. Jednostavno to nije to 😃

Zadnji Metroid koji sam odigrao bio je na Gamecubu i oduševio me. Bio je baš dobar u to vrijeme, dalje nisam pratio.

Ispričavam se. Sad sam malo bolje vidio screenshotove i Metroid izgleda zbilja dobro.

Pogotovo tu:

• sanzo

•  
                    •  
                  • Uređivano

weky Pogotovo tu:

Imaš pravo, igra izgleda kao da je izašla za prvi Xbox, i samus mi je malo čudna na slikama, nekako muškobanjasta:

sanzo Meni je Dread bio baš dobar, osim onih stealth dionica koje su bar relativno kratke. Šta ti nije valjalo?

A više se i ne sican, ali to sakrivanje je bilo ocajno. Sam setting igre mi se nije svidija završija i zaboravija ali CE izdanje je bomba

Nemam opredjeljenja tu ali vidim da je Halo 2 spomenut

Giphy - Leonardo Dicaprio Look GIF by Once Upon A Time In Hollywood

Genesis

Napokon ćemo imat jeftinije stvari nego Amerikanci