maverick htio sam ti reci da je cijela Switch biblioteka djecijih igara, po meni, epska kenjaža naspram Rift Apart i Astrobot.
Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K
solidmerlin pa i Rift apart i astro bot su onda djecije igre lol.
Loš dan za znati čitati
- Uređivano
maverick zaustavite zemlju silazim.
solidmerlin ti si onaj zbogom bosno odo ja za Sarajevo
maverick ja mislim da ti vozis biciklo i dopisujes se samnom. Jedno oko na cesti, drugo na mobitelu.
solidmerlin pokusavam raditi, ali me ometas
Meni je isto Prime izgledao dobro na prikazu prošli tjedan, samo nisam igrao ni jedan do sad i ne privlače me toliko. Volim 2D metroide, prelazak u prvo lice me je uvijek odbijao. Mario kart i donkey kong isto tako. Izgledaju kao fora igre, samo nisu za mene. Duskbloods je bio, dok nisu pokazali kakva je to stvarno igra i pokvarili mi dan.
Čekam nešto više po mom ukusu. Fire emblem, 2d mario/donkey/metroid i novu zeldu da bi razmišljao o kupnji. Konzola mi se inače čini kao dobra nadogradnja za switch. Brine me malo kad govore da će podržat kompatibilne switch igre, ali nadam se da to kao i kod PS5 znači 99,9%. Cijena konzole mi je malo visoka, ali ok, sve je poskupilo, to je jednokratna kupnja i da se prožvakat. Cijena igara je apsolutno previše s obzirom da nintendove igre imaju rijetke i male popuste, ako ikad i završe na popustu. Sa 40$ na 3ds-u do 80 samo 2 generacije kasnije je baš brutalan skok. Teško mi je dat priliku nečem za što nisam baš apsolutno zagrižen po takvoj cijeni, a onda mi je i teže opravdat kupnju konzole. Ove gimicke sa c tipkom i miš modom kao i brdo starih igara u goroj kvaliteti i po višoj cijeni mogu prodat nekom drugom.
Računam da ću konzolu uzet jedom u budućnosti kad se nakupi sadržaja, možda kad oled model naprave,. Za sad stvarno ne vidim razlog da uzmem day 1.