Meni je isto Prime izgledao dobro na prikazu prošli tjedan, samo nisam igrao ni jedan do sad i ne privlače me toliko. Volim 2D metroide, prelazak u prvo lice me je uvijek odbijao. Mario kart i donkey kong isto tako. Izgledaju kao fora igre, samo nisu za mene. Duskbloods je bio, dok nisu pokazali kakva je to stvarno igra i pokvarili mi dan.
Čekam nešto više po mom ukusu. Fire emblem, 2d mario/donkey/metroid i novu zeldu da bi razmišljao o kupnji. Konzola mi se inače čini kao dobra nadogradnja za switch. Brine me malo kad govore da će podržat kompatibilne switch igre, ali nadam se da to kao i kod PS5 znači 99,9%. Cijena konzole mi je malo visoka, ali ok, sve je poskupilo, to je jednokratna kupnja i da se prožvakat. Cijena igara je apsolutno previše s obzirom da nintendove igre imaju rijetke i male popuste, ako ikad i završe na popustu. Sa 40$ na 3ds-u do 80 samo 2 generacije kasnije je baš brutalan skok. Teško mi je dat priliku nečem za što nisam baš apsolutno zagrižen po takvoj cijeni, a onda mi je i teže opravdat kupnju konzole. Ove gimicke sa c tipkom i miš modom kao i brdo starih igara u goroj kvaliteti i po višoj cijeni mogu prodat nekom drugom.
Računam da ću konzolu uzet jedom u budućnosti kad se nakupi sadržaja, možda kad oled model naprave,. Za sad stvarno ne vidim razlog da uzmem day 1.