Solid_Snake
Poštedi se pisanja, lijepo misliš ali naivno.
Nintendo odavno nema pasionirane developere i primjer su jednog od najvećih krava muzara gaming industrije.
30. nastavak Super Maraca, zapakirano pod krinkom strasti i nostalgije prema gamingu i fanovima.
Ovo da na tome rade godinama? Jesi igrao TLOU 1 i 2? God of War?
Eto čak i zbugani Stalker 2, neusporedivno vecće i kompleksnije igre od 99% Nintendo naslova.
Priznam Zeldu Breath of the Wild, istu sam odigrao s preko natučenih 220h. Handheld mod, nikakav emulator ili overclockan Switch.
Uvažavam tvoje mišljenje al nemoj misliti da mi trolamo, odma si spomenuo čangrizavost, godine itd. ko da slušam dnevnik ili neki PR kompanije.
Osobno pišem objektivno, bez hejta ili mržnje, taman da mi neka kompanija predstavlja pol posto u životu al jebe licemjerje.
Ubisoftu generalno, Activisonu za CoD i Sonyu za remastere spotiče se milijun postova, dao bog da propali i slični pokliči a upravo Nintendo napravi gaf stoljeća.
Cijenom igara, anti consumer praksom i kupovanjem user manuala…
Cijenu konzole neću kritizirat jer je handheld a to donosi porast cijene i plaćanje play on the go premije.
Kvaliteta naslova je super, ne osporavam, platformeri.
Ne osporavam da je upravo Marac služio kao inspiracija i temelj za sve ostale kao i Donkey Kong.