Sorry @prayer , morao sam opet staviti iako si i ti, jer čisto želim da kažem par rečenica. Kao prvo ovo ako izgleda kao xbox/ps2 igra mislim da vam trebaju naočale s nekom jebenom dioptrijom. Plus, očigledno se vidi nedostatak poštovanja prema ovom kultnom serijalu samo zato što većina uopšte nije nikad ni igrala ove igre. Fanovi su godinama željeli nastavak Prime igara i ovo upravo izgleda da Nintendo da daje fanovima ono što žele.
Ali ne želim da ulazim u to, snarky komentari su uvijek od istih članova tako da ono, voda je mokra, šta novo reći.
Druga stvar, više bitnija, je da mi je žao kako ovaj forum dobija na većom starosnom pragu članova, tim veći su zajedljivi i čangrizavi komentari gdje nitko ne može jednostavno biti uzbuđen oko nečega. Ovo nije slučaj za samo ovaj topic, to sam upratio po čitavom forumu. Razumijem da treba biti ogorčen na neke stvari poput dizanja cijena ili nekih bahatosti Nintenda/Playstationa ili glupih Microsoft odluka, ali treba razaznati korporativne odluke od pasioniranih developera koji su vjerovatno uzbuđeni da prezentiraju nešto na čemu rade godinama.
Plus, ne znam šta većina očekuje od Nintenda, da krene praviti igre za "odrasle", da napuste svoje milijarde vrijedne IP-ove? Dječije igre kad čujem da netko kaže, odmah bih izvršio seppuku. To je Nintendo, kupuju se konzole za njihove igre u 90% slučajeva, a to je Mario/Zelda/Donkey. Očekivati da oni prave nešto drugo je suludo. To što nije vaš cup of tea je sasvim drugi par opanaka. Srećom, postoji izbor (i da piratstvo je jedna od tih).
Još dalje ima kilometarski post koji sam u glavi krenuo pisati, ali skužio sam da nema smisla. Pošto izgleda većina razmišljama u true/false. Bez ikakvih nijansi. What is the definition of insanity again?