• renda

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

ThomasAAnderson kaj ti znaci rast place ako s njome rastu i cijene i to ne ko prije za 5-10 % nego za 200%. Danas bas bil u ducanu, bananko 99 centi, BANANKO covece, cijeli zivot je kostal izmedju 30 lipa i kune i pol(zavisi o marki)!

• prayer

•  
    •  
    •  

Brijac

A ono, spuste cijenu bajadere za 50c i još uvijek košta 10€ lol. Za 10€ pojedem ručak u restoranu jebo ih ja. Svi dignu cijenu za duplo skoro u zadnjih par godina i još se imaju obraza ciganiti kako uvijek daju popuste i uvijek ima hrane na akciji kao da su se s neba spustili. Koji jebeni gmazovi. Da Bog da im djeca morala kupovati sve po ovakvim cijenama sa ovakvim plaćama.

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Ja vec dugo uzimam lidl verzije slastica, bas jer je sve ovo "originalno" skupo. Ali već i te lidl pizdarije su otišle previsoko pa sam skroz izbacio vecinu slatkog. Uzmem na popustu nekad i dosta.

Ciganska posla sve.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

foggy pa da, Lidl je nekad bil kao ''ducan za siromasne'' , a danas isti kurac ko i svi, neke stvari i skuplje.

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

foggy pa sam skroz izbacio vecinu slatkog. Uzmem na popustu nekad i dosta.

Tak i ja, a ni ne traži mi se slatko više poslije nekog vremena.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Brijac Kad smo postali slatkiji nego prije

Dizel 1.47 eura. Jebo im bog mater! A ja tocim 4 puna tanka mjesecno

Imam plan.

Neka rukometaši osvoje zlato, onda idemo svi na doček kao i inče i onda nakon loma ostanemo na prosvjedu!

BOJKOT DANAS!

Samo podsjetnik jer su svi u euforiji rukometnoj.

Prike, ja sam spreman. Niđe ništa ne plaćam, ionako se nema, fastam na veliko.😃

• Uređivano

Jeben van bojkot isusov

Radin ljecnicki za produzenje dozvole dam krv u 9 i kaze ova da san slobodan do 10:40

I sad sidin u autu i drkan po mobitelu jer nedamo eure za kavu

Da vas odma priscen sa forama drkaj kurac proba san ali ima puno ljudi pa san odusta

chono A ja tocim 4 puna tanka mjesecno

Pa koliko to km radis?

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Miro priscen

A da nas ti odma informiras koji rjecnik koristis?

chono To kad na posao ides ?

A ja sam mislio da ja radim previse sa 70 km dnevno.

Bome solidna kilometraza za nase uvjete. Meni je 35km dnevno previse.
              Jedino sto mislim da ja provedem vise vremena u autu za tih 35km po Zg nego ti za 120 😃

Meni se neda radit 20 za ić u firmu ako baš ne moram. Treba nam korona 2 da netko ne bi pomislio na vraćanje u urede.

bosscorelli a da, sad sam poprilicno izoliran dok se ne preselimo. Imam 15km do Pazina, odradim gym i onda se dignem na autocestu do vodnjana. Nije nesto zahtjevno vremenski i voznjom, ali nakupi se puno km

• montoya

•  
                •  
                •  
              • Uređivano

Bojkot i danas!

Nejdem si ni po lijek kojeg više nemam jer se doplaćuje 5.5€.

Jednostavno bum doma.

• Heat

•  
                •  

Miro Da si PC gejmer, sad si mogao igrati milijardu igara sa Steama na Steam Decku.