Fenix Ali evo, ministar nam se čak i javno slaže s bojkotom pa ispada da mu to paše

Normalno da mu paše kad je bojkot usmjeren na krivu metu.

Cijene su kod nas veće prvo i osnovno zbog države. Imamo ogromni birokratski aparat, imamo ogromna državna zaduženja, pa imamo i ogromne poreze jer se iz nečeg mora napuniti državni proračun da sve ne pukne. 30 godina država jede samu sebe i nitko se ne želi s tim uhvatiti u koštac jer to znači kratkoročnu muku uslijed otkaza u javnom sektoru i gubitak izbora, pa se sve krpa samo da se pokrpa. Turizam i lova iz EU nas drže iznad vode.

Dućani bi vjerojatno mogli sniziti nešto cijenu određenih proizvoda, ali kad se malo bolje pogleda koliko je tu dodatnih troškova u odnosu na recimo Sloveniju, cijene su s razlogom takve kakve jesu. Da ne pričam o potrošnji koja raste već godinama jer rastu i plaće.

Vlada trenutno gušta ko malo prase, njih bi se zapravo trebalo gaziti na prosvjedima.

ThomasAAnderson jer to znači kratkoročnu muku uslijed otkaza u javnom sektoru i gubitak izbora

Može se to riješiti i puno bezbolnije, recimo ne otvarati nove natječaje kada neesencijalno osoblje ode u mirovinu. Naravno, svako gašenje npr. područne škole ili ambulante, pa i općine ima i određene posljedice po taj kraj. Zapravo javni sektor i nije toliki problem ako isporučuje kvalitetnu uslugu. Kakvi god bili generalno, školstvo, zdravstvo i socijalne usluge su kudikamo dostupnije, relativno jeftinije i kvalitetnije u odnosu na neki svjetski prosjek. Da bi se to održalo potreban je i određeni standard kvalitete i ulaganja.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Ili sto Zero zeli reci, dobit ce otkaz ako se to desi 😃

• renda

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

ThomasAAnderson kaj ti znaci rast place ako s njome rastu i cijene i to ne ko prije za 5-10 % nego za 200%. Danas bas bil u ducanu, bananko 99 centi, BANANKO covece, cijeli zivot je kostal izmedju 30 lipa i kune i pol(zavisi o marki)!

• prayer

•  
      •  
      •  

Brijac

A ono, spuste cijenu bajadere za 50c i još uvijek košta 10€ lol. Za 10€ pojedem ručak u restoranu jebo ih ja. Svi dignu cijenu za duplo skoro u zadnjih par godina i još se imaju obraza ciganiti kako uvijek daju popuste i uvijek ima hrane na akciji kao da su se s neba spustili. Koji jebeni gmazovi. Da Bog da im djeca morala kupovati sve po ovakvim cijenama sa ovakvim plaćama.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Ja vec dugo uzimam lidl verzije slastica, bas jer je sve ovo "originalno" skupo. Ali već i te lidl pizdarije su otišle previsoko pa sam skroz izbacio vecinu slatkog. Uzmem na popustu nekad i dosta.

Ciganska posla sve.

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

foggy pa da, Lidl je nekad bil kao ''ducan za siromasne'' , a danas isti kurac ko i svi, neke stvari i skuplje.

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

foggy pa sam skroz izbacio vecinu slatkog. Uzmem na popustu nekad i dosta.

Tak i ja, a ni ne traži mi se slatko više poslije nekog vremena.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Brijac Kad smo postali slatkiji nego prije

Dizel 1.47 eura. Jebo im bog mater! A ja tocim 4 puna tanka mjesecno

Imam plan.

Neka rukometaši osvoje zlato, onda idemo svi na doček kao i inče i onda nakon loma ostanemo na prosvjedu!

BOJKOT DANAS!

Samo podsjetnik jer su svi u euforiji rukometnoj.

Prike, ja sam spreman. Niđe ništa ne plaćam, ionako se nema, fastam na veliko.😃

• Uređivano

Jeben van bojkot isusov

Radin ljecnicki za produzenje dozvole dam krv u 9 i kaze ova da san slobodan do 10:40

I sad sidin u autu i drkan po mobitelu jer nedamo eure za kavu

Da vas odma priscen sa forama drkaj kurac proba san ali ima puno ljudi pa san odusta

chono A ja tocim 4 puna tanka mjesecno

Pa koliko to km radis?

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

Miro priscen

A da nas ti odma informiras koji rjecnik koristis?