Ja sam rekao davno ovdje na forumu da će im nova igra biti u svemiru. Prorok na djelu.

Ovo za lika je već postalo smor što se toliko plaće (ne ovdje na forumu, već općenito). Meni je ona kljukica u novom Indiana Jones teško ruglo, ali ni najmanje mi to ne utjece na konačni dojam o igri, a isto mi je bilo sa gorilom iz TLoU2.

Medjutim, melee Combat će biti novi izazov za ND. Napucavnje znamo da rade vrhunski, ali u melee segmentu su Japanci godinama ispred zapadnjaka, a ako će to biti, a biti će, dosta u fokusu, moraju to izvesti vrhunski.

Pjevusim pjesmu iz trailer-a non stop, grafika izgleda jako dobro, setting obećava, a čini mi se da su sa TLoU2 i Lost Legacy utabavali teren sa semi open world i ovdje će to vjerojatno biti bitna značajka. Ja osobno jedva čekam.

Ne znam zašto kada vidim celavce, uvijek mi ova scena padne na pamet, a sada se još i radi o svemiru lol

Fenix Sad me baš zanima i ovdje lore tog tipa

U traileru nosi i Adidas patike. Prije bih rekao da je lova u pitanju i da su dobili masne da sponzoriraju ta dva njemačka brenda.

Jos uvijek strah od TLOU2

Sve je to lijepo divno krasno, ali jedno pitanje nije odgovoreno..

Meni baš izgleda zanimljivo i drago mi je što je ND napokon išao s novim IP-om. Iskreno su mi dosadili i oni i Sony sa The Last of Us jer su ga toliko već IZMUZLI da je to gadljivo. NE ŽELIM novi TLOU 3, dosta mi je. Radije bi Unch 5 nego to opet igrao.

Ovo me podsjeća na onaj fun ND koji ima slobodu raditi opet u svemiru. Lajkam. Zaboli me kurac ko je on/ona…nova je franšiza smještena u nekom ludom svemiru. Who cares? Da je mogla/moglo biti ljepše/ša to svakako, ali vjerujem da će ta kosa narasti. Ima neki razlog.

Iako veliki broj dislajkova na traileru, kažem…nije mi baš jasno. Novi bold IP bi svi trebali slaviti, a ne tražiti prožvakane franšize.

Nexus

Baš sam neki dan razmišljao kako dugo nisam vidio tvoj post, viper89, Tzereen, crozac ili kako mu je nick.

Mislim da bi više odgovarao Jaguar (ovaj moderni) nego Porsche 👀

maverick nekoliko puta vise lajkova od ovog, odnosno 175k naspram 15k dislikeova, sa sluzbenom The Witcher kanala