Meni baš izgleda zanimljivo i drago mi je što je ND napokon išao s novim IP-om. Iskreno su mi dosadili i oni i Sony sa The Last of Us jer su ga toliko već IZMUZLI da je to gadljivo. NE ŽELIM novi TLOU 3, dosta mi je. Radije bi Unch 5 nego to opet igrao.

Ovo me podsjeća na onaj fun ND koji ima slobodu raditi opet u svemiru. Lajkam. Zaboli me kurac ko je on/ona…nova je franšiza smještena u nekom ludom svemiru. Who cares? Da je mogla/moglo biti ljepše/ša to svakako, ali vjerujem da će ta kosa narasti. Ima neki razlog.

Iako veliki broj dislajkova na traileru, kažem…nije mi baš jasno. Novi bold IP bi svi trebali slaviti, a ne tražiti prožvakane franšize.

Nexus

Baš sam neki dan razmišljao kako dugo nisam vidio tvoj post, viper89, Tzereen, crozac ili kako mu je nick.

Mislim da bi više odgovarao Jaguar (ovaj moderni) nego Porsche 👀

maverick nekoliko puta vise lajkova od ovog, odnosno 175k naspram 15k dislikeova, sa sluzbenom The Witcher kanala

Jesu ih izbombardirali.

A vidim Witcher 4 ima i uključene komentare. Zašto ovo nema?

Čitam intevju od Druckmanna, kaže da su restrukturirati studio da mogu paralelno razvijati više igara. Nešto što su pokušavali prije 5 i prije 10 godina, a sad napokon funkcionira. Na ovoj igri radi cca 250 od 800 ljudi, pa napravite matematiku sami.

Nešto slično su navodno konačno uspjeli i u Santa Monici, Guerilla vjv ne skroz ali radi na tome, Insomniac tako djeluje već neko vrijeme... Mislim da će se u ovoj drugoj polovici generacije stvari stabilizirat za Sony i bit će više svega, a vjv od ND i drugih studija možemo očekivat i neke manje ili relativno manje projekte veličine tipa Astrobot

Fenix to je odlična vijest. Stvarno je bezveze kada čekaš potencijalno 6 godina na novu igru. Vjerujem da ova izlazi 2026 proljeće.

Gadi mi se internet iz dana u dan sve vise. Odosmo mi u krasan kurac to je nasa slika i prilika.

Trailer mi je bia dobar dok nisan vidia dislikove…onda san skužia da ne valja igra. 😄

Koji poremećeni i opterećeni umovi…

Ja mrzim sve woke, ali ovo je pretjerivanje. Razumio bi dislajkove da je radnja igre sletjet na planet i pronaći doktora koji radi najvjernije penise za trans osobe.

Ali ne kužim ni šta vama mijenjaju dislike na nekom videu?! Posebice ako takve ljude smatrate poremećenim? To je isto kao kada su se nekada bunili na Quiet u MGSV, sada evo imamo novi val i proći će i to.

Najbolji trailer na eventu poslje Witcher 4. Posebice taj 80's sci-fi vibe lajkam.