Tek sam sad na novom gledanju primijetio da je brod Porsche Ha-Ha-Ha

Podsjeća me na seriju For All Mankind (snimaju 5. sezonu) gdje je nakon slijetanja na mjesec 60-ih uslijedio drugačiji rasplet događaja, od gospodarstva pa najviše do ubrzanog (i drugačijeg razvoja) tehnologije. Kroz čitavu seriju se tako poigravaju s brendovima tipa ovoga gdje u brodovima imaju Sony CRT televizore ali s kamerom za komunikaciju, Porsche 80-90-ih ima auto na struju itd.

Sad me baš zanima i ovdje lore tog tipa

Fenix

Fenix Tek sam sad na novom gledanju primijetio da je brod Porsche

U Blade Runner 2049 je brod bio Peugeot🚀

dormin A konzola Atari

Kad vec povlacimo paralele, Deus Ex Mankind Divided je imao AMD mini PC-eve po uredima…suptilan nacin reklamiranja a u ovom traileru smo vidjeli Porsche, Adidas i Sony😁

Ja sam rekao davno ovdje na forumu da će im nova igra biti u svemiru. Prorok na djelu.

Ovo za lika je već postalo smor što se toliko plaće (ne ovdje na forumu, već općenito). Meni je ona kljukica u novom Indiana Jones teško ruglo, ali ni najmanje mi to ne utjece na konačni dojam o igri, a isto mi je bilo sa gorilom iz TLoU2.

Medjutim, melee Combat će biti novi izazov za ND. Napucavnje znamo da rade vrhunski, ali u melee segmentu su Japanci godinama ispred zapadnjaka, a ako će to biti, a biti će, dosta u fokusu, moraju to izvesti vrhunski.

Pjevusim pjesmu iz trailer-a non stop, grafika izgleda jako dobro, setting obećava, a čini mi se da su sa TLoU2 i Lost Legacy utabavali teren sa semi open world i ovdje će to vjerojatno biti bitna značajka. Ja osobno jedva čekam.

Ne znam zašto kada vidim celavce, uvijek mi ova scena padne na pamet, a sada se još i radi o svemiru lol

Fenix Sad me baš zanima i ovdje lore tog tipa

U traileru nosi i Adidas patike. Prije bih rekao da je lova u pitanju i da su dobili masne da sponzoriraju ta dva njemačka brenda.

Jos uvijek strah od TLOU2

Sve je to lijepo divno krasno, ali jedno pitanje nije odgovoreno..

Meni baš izgleda zanimljivo i drago mi je što je ND napokon išao s novim IP-om. Iskreno su mi dosadili i oni i Sony sa The Last of Us jer su ga toliko već IZMUZLI da je to gadljivo. NE ŽELIM novi TLOU 3, dosta mi je. Radije bi Unch 5 nego to opet igrao.

Ovo me podsjeća na onaj fun ND koji ima slobodu raditi opet u svemiru. Lajkam. Zaboli me kurac ko je on/ona…nova je franšiza smještena u nekom ludom svemiru. Who cares? Da je mogla/moglo biti ljepše/ša to svakako, ali vjerujem da će ta kosa narasti. Ima neki razlog.

Iako veliki broj dislajkova na traileru, kažem…nije mi baš jasno. Novi bold IP bi svi trebali slaviti, a ne tražiti prožvakane franšize.

Nexus

Baš sam neki dan razmišljao kako dugo nisam vidio tvoj post, viper89, Tzereen, crozac ili kako mu je nick.