- Uređivano
Fico Inače, ne kupujem na EGS jer ne podržavam prakse i smatram ih štetnima. Ne naručujem s Amazona jer ne podržavam kako se ponašaju prema zaposlenicima. Ne igram Blizzardove i Riotove igre jer ne podržavam stanje u studiju. Ne kupujem igre day one niti ih prednaručujem jer se šalje loša poruka. Ne koristim Facebook, Instagram ni TikTok jer se ne slažem s njihovom politikom prikupljanja podataka i političkog utjecaja. Imam Gmail reda radi, no koristim alternativne providere koji naginju enkripciji i privatnosti. Recikliramo što god možemo već godinama. Neću bome ni ići na kave tamo gdje su digli cijene. Neću ni kupovati proizvode kojima je naglo i neopravdano skočila cijena, niti sam do sada to radio.
Do rijeci. Dodao bih da ne planiram kupiti niti jednu igru po cijeni od 80€, a do sada jos nikada nisam ni po 70€. Priznajem da sam kupio svega jedno 5 igara u zadnjih nekoliko godina day one i tu sam se takodjer dva puta opekao.
Plus sto necu kupiti niti jednu igru koja ima intruzivne kockarske gluposti u igri i koja pokusava prodati nesto sto trebalo biti u vanilla verziji igre pod DLC.