chono Ok, nemoj davat pare za benzin, elektroniku, plastiku… isti princip, razlike nema
Zabrinjavajuće je ako je nekome benzin jednako bitan kao Dinamo.
Inače, ne kupujem na EGS jer ne podržavam prakse i smatram ih štetnima. Ne naručujem s Amazona jer ne podržavam kako se ponašaju prema zaposlenicima. Ne igram Blizzardove i Riotove igre jer ne podržavam stanje u studiju. Ne kupujem igre day one niti ih prednaručujem jer se šalje loša poruka. Ne koristim Facebook, Instagram ni TikTok jer se ne slažem s njihovom politikom prikupljanja podataka i političkog utjecaja. Imam Gmail reda radi, no koristim alternativne providere koji naginju enkripciji i privatnosti. Recikliramo što god možemo već godinama. Neću bome ni ići na kave tamo gdje su digli cijene. Neću ni kupovati proizvode kojima je naglo i neopravdano skočila cijena, niti sam do sada to radio.
Najčešće prozivke na mene dolaze od onih koji ništa ne poduzimaju oko iti jedne od spomenutih tema. To što radim nije puno, ali je barem nešto i puno više nego što se može za većinu Balkanaca reći. Odlazak na tekmu Dinama nikad neće biti jednako bitan poput hrane. Djeluješ gdje možeš jer je bolje od nedjelovanja.
buz Je. Jadan Dinamo. Samo je 30 ili koliko godina pod Mamićem. Lijepo je reći da se pokušalo nešto godinama nakon što je monopol u ligi uspostavljen i najveći prihodi dolaze od igranja Europe i prodaje igrača. Bio je to stvarno super pokušaj, nije prošao pa ajmo samo natrag na tribine davati im novac u džep. Inat će im pokazati.