Totalni raspad Osijeka…nakon sto su ispali iz Kupa kupova mislio sam da su se konsolidirali…ali nakon priopcenja Kohorte jasno je da Bjelica gubi sve konce i da nema drugog rijesenja osim da se gubi iz kluba…

Totalni raspad sistema

Prika Dobro smo i prošli protiv Slavena dva zicera oni promašili a mi jednu solidnu priliku u 90 minuta kreirali. Očekivao sam nekakvu reakciju nakon Borata i one blamaže ali su samo nastavili tamo gdje su stali. Uglavnom živi užas 😬

Treba Bjelicu mijenjati. Moraju nekako uzdrmati ekipu i vratiti joj samopouzdanje. Jedino što Nenad ima lihvarski ugovor i pitanje je može li si Osijek priuštiti otkaz.

gusterko morate ga potjerati…sad su i navijaci protiv i to moze biti samo gore…

Flipper dobro govoris,seronja ima sigurno jebenu odstetu

Fanshop jos na koljenima kakvi su ovo serveri 😃

escoban ne bi serveri Elon Muska ovo izdrzali

Fico

Lijevo domaći, desno gostujući.

Torgue ovaj crno - bijeli je tradicionalni Marsa dres, ali i meni je gostujući ljepši. Vidio sam ga uživo i još bolje izgleda ova kombinacija plave i zlatne. Od 15. 8. dolazi u prodaju, pa ću si kupiti gostujući. Stvarno je lijep.

Varazdin uopce nije sala, real deal od ekipe. Koliko ce trajat i kako ce igrati protiv ostalih neznam

Dinamo igra HNL s jačom ekipom, nego europske utakmice.

Evo gaaaaa! Lakse ce biti sada

Baš je lijepo vidjeti ovako popunjene tribine u Varaždinu

Kao i protiv Hajduka. Varaždin igra odlično.

Mislim da nista od ove tekme, prosut ce bodove

@Loki je, ali opet dinamo popije gol iz dva udarca u okvir