meni nije nikakav problem priznat da sam glede Našeg Hajduka bia u krivu jer sam slipo virova i brania sve moguće i nemoguće poteze (kako njih tako i N.O.-a). problem je šta to i dalje radim i radit ću i ubuduće (oko N.O. više-manje; pojedinci su mi se nepovratno zgadili).
kad je u pitanju ovaj jebeni Klub, ja sam idealist. idealisti i ideali su za budale. ja sam budala. prevedeno: kriv sam za sve ono za šta želiš da budem kriv.
i ok, da ne budem zločest i grub jer ni ti nisi zločest ni grub . . . zašto je greška bila maknit tramezzanija? jel logičnije da se dolaskom nikoličiusa pojavila i nekakva ideja za Novi Hajduk i kako on triba izgledat, jesu li dovedeni igrači koji će izgurat tu Ideju? jel logičnije da biukom, ljubičićem, livajom, krovom i ostalima upravlja progresivniji (napadački) trener ili onaj koji se krumpira na kornere protiv lokomotive i šibenika?
ne znam, jednostavno te ne razumim. u istoj onoj mjeri u kojoj ti ne razumiš mene. naše poimanje nogometa se razilazi u svojoj početnoj točci i to smo valjda ustvrdili u više navrata. haha
vrijeme je gospodin. ka i uvik.
u gradu na jedno iznajmljivanje ovih Oparinih Bicikla imaš udaljen stadion na kojem napokon svaki drugi tjedan moš gledat ekipu koju je prelako volit, u kojoj napokon postoji neki krovinović, neki livaja, biuk itd. itd. ako to nije dovoljno za neki optimizam, onda ne znam.
na kraju krajeva, šta uopće znači rezultat? porazi su sastavni dio nogometa. ljut si, razočaran si, ideš dalje. gledaš, pratiš, emocionalno si angažiran i onda umreš.
koga boli kurac za išta.
ne uzbuđuj se. ne želim se ispričavat u slučaju da sam te nekako uvridia. oboje smo od tu, apsolutno je normalno da se svađamo oko Hajduka. čak ni ne kužim zašto mi ne kažeš da sam kreten ili nešto. nisam ciklama.
e i ovo. dinamo je VEĆ kiksao!!! znači šta točno?! dinamo je VEĆ (?!?!?) kiksao? DRUGO KOLO, JEBATE.
jel oćeš reć da bi bili prvaci da smo dobili osijek u DRUGOM KOLU? . . . ili oćeš reć da je dinamo kiksao u PRVOM kolu?