Prika
Ajde vise pocni prcit nesto i ostavi se Hajduka!
Smiri se. Tramezzani je bio bolji izbor. Jednostavno.
Nitko nije pružio dobar razlog da se ne produži čovjeku ugovor nakon što je onaj krš od ekipe izvukao iz "ponora" i osigurao Konferencijsku ligu. Da ne kažem kako je ON bio taj koji je vidio Ljubičica (koji je u juniorima bio četvrta opcija), kao i Biuka koji je bio na izlaznim vratima.
Talijani su talijani. Svi znaju da su oni najbolji treneri na svijetu. Ovo što sam vidio od ovog trenera i njegove igre s obzirom na kadar (koji je značajno bolji nego prošlih godina) je jako slabo. Igrači mu igraju izvan prirodnih pozicija, igra mu je generalno bez veće dinamike (nema pressinga), a fizički nisu mogli parirati Osijeku zadnjih 20 minuta kao i u duelima.
Napravio je jučer dosta loše zamjene. Meni se ne sviđa što vidim, ali eto ti meni reci da sam ja "mrzitelj Hajduka i svega splitskog" (rofl ti nisi ni u ST-u) pa da i ovu raspravu završimo.
Nije da nisam bio u pravu svih ovih godina, pa bi čak i rekao da je tada opravdano tvoje vulgarno korištenje jezika i određenih izraza, ali brate mili...