k
Dobro, tebe stvarno nema smisla slušati oko Hajduka. One tvoje tekstove treba staviti na naslovnicu. Presmiješno koliko si u krivu bio, a pravio si se pametan (kao i sada), ali ok dobro je da odmah mene nazoveš šizofrenicarom...odmah onako i korijenu da ubiješ sav legitimet sebe i tvog mišljenja.
Jebiga. Puno sam ja utakmica i prvenstava vidio kako su počinjala i završavala. Ne treba meni Telesport govoriti niti neki anonimac svoje mišljenje.
Neka netko kaže onako kako je. Maknuti Tramezzanija je bila greška i to će se vidjeti vrlo skoro.
Ako govorimo da je on "defenzivan trener i čisto solidan" onda je valjda i Bjelica takav. Bijelca igra tipični talijanski čvrsti nogomet. Jaka fizička sprema, čvrsta obrana i na kraju te dobiju na fiziku i bolju pripremu.
Ljudi moji, kada misliš da će se netko opametiti nakon desetljeća i kusur, ali ne...
Ja ne kažem da ovaj Hajduk neće biti bolji ili atraktivniji nego prošle godine. Pa ima puno bolje igrače na dosta pozicija, ali to be znači ništa. U dvije utakmice umjesto 6 osvojili jedan bod, a Dinamo je već kiksao.
To kako ćeš dobiti utakmicu mi puca ona stvar. 1-0 ili 2-1 samo da je pobjeda. Ako ćemo glumiti Barcelonu, a gubiti na već provjerene načine...a dobro. Valjda postoje i fanovi toga.