Ja prvi nisam ovakav tip navijača kakvog si opisao u postu. Navijam za Hajduk u europskim utakmicama i stvarno im želim sve najbolje.
Ali moram reagirati na licemjerje i quotati postove poput Cratosovog jer su smiješni.
Eto, i ova uprava Hajduka kao da je autodestruktivna. Sada spominju trenera Portugalca koji po sezoni traži najmanje milju eura plus slobodne ruke i "odriješenu kesu" za pojačanja... I ajd ti meni reci da je to normalno.
A nema se para za plaće (čak i stipendijske ugovore).
Ponavljam opet, stvarno želim Hajduku sve najbolje, osim da bude ispred Dinama (logično ), ali ovo što rade je za svaku osudu, a ne da se loptica prebacuje na Dinamo koji je npr. svojim "eskapadama" u CL priskrbio Hajduku pare za plaćanje masnih otpremnina (čak je i nešto za novu otpremninu ostalo) !
Tvoj odgovor meni je bio u rangu Klicka i ostalih p(l)acenika sa Indexa koji na negativan tekst ili cinjenicu o Dinamu uvijek odgovaraju samo ad hominem, i to pljuvanjem po Hajduku.
Ja sam Biomotu bio odgovarao spominjanjem Dinama jer je uvijek redovito dolazio likovati nakon neke znacajne pobjede Dinama (na biomotovu zalost nema takvih previse u zadnjim godinama), a sada kada se sramote nije napisao jedan post mjesecima. I bas sam isao gledati njegov zadnji post u nogometu, i to je ovaj
Da li mirno spava Cratos ? Hendikep nije upalio
gdje je on slavio jer je Dinamo uspio izgubiti od Seville sa samo jedan razlike, sto dovoljno govori u kakvom je stanju klub kada se takvi bolesnici vesele minimalnim porazima, dok je s istom tom Sevillom Rijeka prije 2 sezone igrala 2-2 s time da su Spanjolci zabili za remi u produzetku, te je remi bio proglasen neuspjehom. Ali eto, Dinamo slavi poraze.
I moj odgovor na njegov post nije imao nikakve veze sa Hajdukom, mogao je on napisati o Kamen Ingradu ili Piškorevcima, ja sam samo htio upitati kako on vidi bajnu situaciju u Prciji, tako da ne znam zasto si protumacio da sam ja na taj nacin branio Hajduk.
Hajduk mi je drag klub jer su protiv Mamica i imaju koliko toliko normalan odnos sa navijacima, ali to ne znaci da cu ih ja bezglavo braniti (kao ti i biomoto), nego cu ih i sam kritizirati kada vidim da vuku glupe poteze, a jedan od njih je bio i tjeranje Burica koje sam odmah bio govorio da je los potez.
Edit : I taman napisem post i ti ga potvrdis sa zadnjim postom :
Btw sto se tice Reica i Hajduka dovoljno je upisati Zdravko Reić Hajduk u google i izbacuju samo clanci sa Jutarnjeg u kojem on svako malo izbaci clanak o pljuvanju Hajduku, bez obzira koristio on prave podatke ili svoju maštu.
http://hajduk.hr/vijest/hajduk-demantira-reiceve-lazne-napise-u-jutarnjem/6258