Fenix sto se tice navijaca…puno puta sam rekao da ih je bas na dno doveo…rugao se s njima jedno vrijeme…crne liste…pa placenici…zamisli odvoji ti pola ekipe…

I sto je najgore znam da se prijetilo njima da ce dobit otkaze i oni i zene i sva uza i sira rodbina…svasta…ovaj Antolic je sve to provodio i maltretirao ljude.

Tako da nije bilo tako jednostavno jer ih je bas dobro bio razjebao!

Pa jedan Modric nije htio kontra njega svjedociti kao ni Lovren…onda ti je sve jasno s kim imas posla

A najgore sto bi uradili tada je da su odustali i prestali ici na utakmice…to bi za njih bio sah mat!

Nazalost na silu treba silom!

chono Ovo bockanje izgleda vise pogada tebe kada se kritizira Trump, desnicari i ini, jer da nije tako, ne bi ni spomenuo to. Nadam se da sam u krivu i da nisi nekakav ultra desnicar…

Ovo nema veze sa zdravom pameću i ne znam kako si ti to izvukao iz napisanog. Naveo sam stvari koje znam da je covjek kritizirao plus Acti, Kina itd i kako kad vam pase onda super fićo, a kad kritizira ono sto vas smeta onda se reagira drugacije. To je dokaz koliko neki brend/klub/tatamata znaju biti zasljepljujuci da se ide i protiv vlastitih principa.

Sto se tice trumpa i amerike apsolutno mi je trivijalno koja ce vlast i predsjednik biti u zemlji koju ne planiram nikada u zivotu posjetiti i o kojoj nemam nista ljepog za reci. I jednom i za svagda i ujedno zadnji puta nisam ni s ljevima ni desnima, nikada ni nisam bio, niti hocu. Imam svoje principe i stajalista i ne trebam pripadati ni jednoj grupi ili partiji da bih kovao ista. Svako govno smrdi, nebitno koje je boje.

Mislim da bi bilo dobro sve ove rasprave o korupciji, politici itd koje su bile zadnjih dana prebaciti u odg temu jer smo ga ujebali zesce ovu.

maverick iskreno nemam pojma sto si ti pisao i koji su ti svjetonazori. Ti si doveo to ovdje, pa samo pisem sto sam protumacio. Zbog necega si to spomenuo.. zaista se ne moras meni pravdat.

Otišao Oršić u Southampton. Nadam se da će uspjeti u PL. Zaslužio je i veći klub od momčadi koja se nalazi na zadnjem mjestu u ligi.

Uprave i igrači prolaze, ostajemo samo Dinamo i mi!

8 milijuna za 30 godina starog igrača iz HNL-a.. Maminjo ga stvarno zna uvaliti.

8 milijuna je s bonusima, jedan od bonusa dobivaju samo ukoliko Southampton ostane u ligi u sto nekako sumnjam nakon zadnjih nekoliko utakmica.

Garrus_V A tek za Biuka bonusi. MVP lige, najbolja momčad lige, nastup za reprezentaciju (ovo j još najrealnije, sredit ce se preko HNS-a)…

Svako se bori sa problemom na svoj nacin…ne zelim da moj dinamo propadne i mislim da bojkot nije pravi nacin…mamic je priblem ali najmanji…da nam drzava funkcionira mamica nikad ne bi bilo ali nazalost u lijepoj nasoj nista ne funkcionira kako treba…a sto se orse tice velik gubitak za dinamo ali bojim se i za njega…ide u zadnji klub premiershipa a vrijedi puno veceg kluba

Loki iskreno kod oba igraca znam samo za taj jedan bonus za ostanak Southamptona u ligi. Opcenito mislim da je uvijek bolje reci cifru plus bonuse a ne oba iznosa zbrojiti. Mozda se varam ali ovome Southamptonu trebaju jos 3 Orsica da se digne, ljudi su 6 utakmica za redom izgubili u prvenstvu pa mi se taj bonus jednostavno ne cini toliko sigurnim da mozemo pricati o odsteti od 8 milijuna.

8 dana kasnije

Transfer Belje u Augsburg mi je jedan od najcudnijih ikada. Postojao je interes Gladbacha, uvjeren sam da bi oni platili isto toliko a i malo vise s obzirom da ce izgubiti neke alternative u napadu a s novcem su relativno na knap. Isto tako nije mi jasno kako mozes prodati dijete kluba koji je stvarno i solidno igrao(za razliku od Biuka recimo) za gotovo isti novac za koji si kupio Miereza koji gol ne bi zabio ni da gol prosiris za dva metra. Nekako mi tu neke stvari ne stimaju ili je Meszaros malo smanjio financiranje ili su iznosi koji su isplivali totalno sranje.

Garrus_V ili je Meszaros malo smanjio financiranje ili su iznosi koji su isplivali totalno sranje.

Mislim da je prva opcija u pitanju.

5 dana kasnije