chono Ovo bockanje izgleda vise pogada tebe kada se kritizira Trump, desnicari i ini, jer da nije tako, ne bi ni spomenuo to. Nadam se da sam u krivu i da nisi nekakav ultra desnicar…
Ovo nema veze sa zdravom pameću i ne znam kako si ti to izvukao iz napisanog. Naveo sam stvari koje znam da je covjek kritizirao plus Acti, Kina itd i kako kad vam pase onda super fićo, a kad kritizira ono sto vas smeta onda se reagira drugacije. To je dokaz koliko neki brend/klub/tatamata znaju biti zasljepljujuci da se ide i protiv vlastitih principa.
Sto se tice trumpa i amerike apsolutno mi je trivijalno koja ce vlast i predsjednik biti u zemlji koju ne planiram nikada u zivotu posjetiti i o kojoj nemam nista ljepog za reci. I jednom i za svagda i ujedno zadnji puta nisam ni s ljevima ni desnima, nikada ni nisam bio, niti hocu. Imam svoje principe i stajalista i ne trebam pripadati ni jednoj grupi ili partiji da bih kovao ista. Svako govno smrdi, nebitno koje je boje.
Mislim da bi bilo dobro sve ove rasprave o korupciji, politici itd koje su bile zadnjih dana prebaciti u odg temu jer smo ga ujebali zesce ovu.