nekuzim zasto od prve minute neigras normalno,a ne pustis dinamu sridinu i nadas se da nepopusis gol. Da su igrali od prve minute kao nakon 2:1 mozda bi i pobjedili

Nismo mi neki trećerazredni portugalski klub.

Ipak Dinamo zasluženo jbg.

Baturina igrač utakmice. Vrhunski odigrano.

Ma gadi mi se kad izmislja sa postavama,nebi da su City pa da mogu rotirat -.-

Igraj 4-2-3-1 i miran si , a ne izmisljat toplu vodu sa 3-2-3-2 (ili koji je ovo k bio)

I najbitnije igraj nogomet

Tuhy protiv Villareala negine 5arda,neka i njima pokloni sridinu

Zasluženo smo razmontirati na proste faktore. Čestitke Dinamu.

escoban

Ali baš nepotrebne rotacije i formacije. Izvadis isti sastav kao protiv portugalaca minus Vuković i Colina i tjt.

Koji kurac izmišlja, a važna utakmica…

Dinamo zasluženo, ali i mi smo promašili dva mrtvaca nakon što su nam oni dva komada zabili.

escoban mozete igrat i 10-0, ovo je dinamo, kvalitetnija momcad od hajduka na svim pozicijama i tako zadnjih 20 godina.

Kakva skolica nogometa! Prodali su dva puta istu foru, ali nece i treci. Cackeeeee majstore! Di su sad kriticari Cackea haaHa-Ha-Hahaahah!

Muku muce da nas sprijece, sprijeciti nas nitko nece, dinamo, dinamoooooo! 💙💙💙💙

Nexus glumi budalu kad god najavi da ide po kontrolu terena,ljudi nas pregaze

Sad se vratio Kalinic pa imamo jos jedan problem

chono Ne lik nam nepase nikako u sistem, Hajduk daleko najbolje igra sa Livajom u spici Biuk siroko livo a Sahiti desno.Kalinic nema mista. Spor je star je nedamu se igrat a i nezna

Edit: Virujem da je Krstanovic opasniji igrac od Kalinica

Nexus promasio je dinamo boga i vraga u prvom dijelu, prije nego je hajduk utrpao. Jos su dobro i prosli, mogla je biti petarda komotno. Remont na Maksimiru, a nije stadion

Cestitam teska srca ali bili ste bolji!

Jebem ti kru', otišao sam spavati na poluvremenu. 😭

Gledao sam na momente, ali ono što sam vidio nije me oduševilo. Ni kod jednih ni kod drugih. Dinamo je igrao onoliko koliko mu je Dambrauskas omogućio rotiranom retardiranom postavom, bez neke povezane igre i tečnosti, ništa posebno.