Totalni raspad Osijeka…nakon sto su ispali iz Kupa kupova mislio sam da su se konsolidirali…ali nakon priopcenja Kohorte jasno je da Bjelica gubi sve konce i da nema drugog rijesenja osim da se gubi iz kluba…
Totalni raspad sistema
Totalni raspad Osijeka…nakon sto su ispali iz Kupa kupova mislio sam da su se konsolidirali…ali nakon priopcenja Kohorte jasno je da Bjelica gubi sve konce i da nema drugog rijesenja osim da se gubi iz kluba…
Totalni raspad sistema
Treba Bjelicu mijenjati. Moraju nekako uzdrmati ekipu i vratiti joj samopouzdanje. Jedino što Nenad ima lihvarski ugovor i pitanje je može li si Osijek priuštiti otkaz.
Fanshop jos na koljenima kakvi su ovo serveri
Varazdin uopce nije sala, real deal od ekipe. Koliko ce trajat i kako ce igrati protiv ostalih neznam
Dinamo igra HNL s jačom ekipom, nego europske utakmice.
Evo gaaaaa! Lakse ce biti sada
Baš je lijepo vidjeti ovako popunjene tribine u Varaždinu
Kao i protiv Hajduka. Varaždin igra odlično.
Ajmo Varazdin ale
Ja sam reka kad je Cacic dosa hajduku su se uduplale sanse za titulu, taj covik nemore dicu od 10god trenirat
Haha! Malo ste previse kako vjetar puse. Na prvi kiks Hajduka ovdje ce krenut jadikovke kako nista ne valja. Cacke je jednosmjeran trener, prost i to se vidi po dinamovoj igri, ali taj isti dinamo je uzeo superkup i utrpao 12 golova u 3 tekme.
Opet nisu izgubili, bod je tu
To sam ja odigrao na Dinamo zato i je 1:1 završilo
Osijek mora potjerati Bjelicu,skuplje ce ih ispast ako im on ostane..kostat ce ih svega…
Nisam gledao utakmicu ali po komentarima vidim da je Istra bila bolja uz dva poništena gola
Ovo što Osijek igra je teško opisivo. Nemam primjer u nogometu s kojim bih usporedio. Imam dojam da nijedan igrač u prvom sastavu nema tri čiste, nešto kao Brad Pitt i Moneyball ili kako se film već zove.
To je vjerojatno pobuna protiv Bjelice.
Da,dopizdio je izgleda…ali nece da da otkaz jer u tom slucaju ne dobija milijune…njegov grad,njegov klub a tako se ponasa…1000% sam siguran da nece on prvi rec da nema smisla ovo!
Umislio da je trener veliki!
Pa mislim…ne bi se ni ja odrekao takvih para.
Nexus prika to je njegov klub!
Bio je legenda,vec su mu jednom sarali grafite….Znas kako je Reus iz Dortmunda rekao kad ga je Bayern htio kupiti?
Trebam i ja negdje zivjeti nakon sto zavrsim karijeru!
Svaka cast svemu,ali ovaj ima džon obraz!
Nikakav trener umisljeni egoista…sto se mene tice neka ostane i on i Cacic ali to nisu treneri po meni za te klubove…Nama super dok prosipaju bodove…
Kako mozes sutra prosetati svojim gradom i pogledati sve te ljude?!
Platio milijune za Nejasmica,Caktasa,Lovrica skoro 3mil. I ostale…potrosio je para u sezoni vise nego svih godina sve skupa od kad Osijek postoji!
Govnar svima se gadi
Kratak osvrt hladne glave na Bjelicu i situaciju u klubu. Jasno je i najvećem laiku da Nenad mora otići iz kluba , mnoge stvari ne štimaju i nažalost može biti samo još gore. Dugo sam uz klub (još od igračkih dana Bjelka kada je Osijek bio prvi na polusezoni) i pamtim kako je čovjek platio navijačima iz svog džepa da mogu ići u inozemstvo i navijati za svoj voljeni klub. Prvi sam osudio šaranje murala sa strane debilnih klinaca koji su se nabrijali jer se eto Nenad usudio otići trenirati Dinamo (moš mislit ). Ne treba zaboraviti da je čovjek imao jednu super sezonu i jednu vrlu dobru sa poprilično limitiranim kadrom iz kojeg je izvlačio maksimum i nadmašio sva očekivanja. Nikad mi nismo igrali lijep nogomet nego pragmatičan jer je on jednostavno takav trener (hrvatski Mourinho - ne po trofejima nego nogometu i sukobima sa svima oko sebe ). Ono što mu ja zamjeram je što ne daje priliku mladim igračima ( Barišić , Cvijanović . Mikolčić ima ih još dosta …….) i u zadnjih 6 mjeseci kriminalno odrađena selekcija igrača.
Znaš da igraš pragmatičan nogomet i da trebaš snažne karaktere u svlačionici i igrače koji će svaku tekmu preorati teren a ti dovedeš plaćenike kojima je samo bitno da pokupe lovu. Nadam se nekakvom dogovoru na relaciji njega i predsjednika kluba jer ovako više ne ide. Očito je da su mu pojedini igrači okrenuli leđa i da ga sabotiraju na svakome koraku ali jebat ga tako je to u nogometu i profesionalnom sportu općenito.
Siguran sam da će puno prljavštine isplivati nakon Nenadovog odlaska ali igrači a i treneri dođu i prođu a niko nije i ne smije biti iznad kluba……….
Rijeka i Osijek usli vrhunski u sezonu
Vraćaju se na svoju prirodnu poziciju. U sredinu poretka.
Strasne brojke,prodemo li Vitoriu i macnemo li dinamo sad na Maksimiru explodirat ce sve
Jebeno igraju zasad, sakrili loptu