Uprave i igrači prolaze, ostajemo samo Dinamo i mi!

8 milijuna za 30 godina starog igrača iz HNL-a.. Maminjo ga stvarno zna uvaliti.

8 milijuna je s bonusima, jedan od bonusa dobivaju samo ukoliko Southampton ostane u ligi u sto nekako sumnjam nakon zadnjih nekoliko utakmica.

Garrus_V A tek za Biuka bonusi. MVP lige, najbolja momčad lige, nastup za reprezentaciju (ovo j još najrealnije, sredit ce se preko HNS-a)…

Svako se bori sa problemom na svoj nacin…ne zelim da moj dinamo propadne i mislim da bojkot nije pravi nacin…mamic je priblem ali najmanji…da nam drzava funkcionira mamica nikad ne bi bilo ali nazalost u lijepoj nasoj nista ne funkcionira kako treba…a sto se orse tice velik gubitak za dinamo ali bojim se i za njega…ide u zadnji klub premiershipa a vrijedi puno veceg kluba

Loki iskreno kod oba igraca znam samo za taj jedan bonus za ostanak Southamptona u ligi. Opcenito mislim da je uvijek bolje reci cifru plus bonuse a ne oba iznosa zbrojiti. Mozda se varam ali ovome Southamptonu trebaju jos 3 Orsica da se digne, ljudi su 6 utakmica za redom izgubili u prvenstvu pa mi se taj bonus jednostavno ne cini toliko sigurnim da mozemo pricati o odsteti od 8 milijuna.

8 dana kasnije

Transfer Belje u Augsburg mi je jedan od najcudnijih ikada. Postojao je interes Gladbacha, uvjeren sam da bi oni platili isto toliko a i malo vise s obzirom da ce izgubiti neke alternative u napadu a s novcem su relativno na knap. Isto tako nije mi jasno kako mozes prodati dijete kluba koji je stvarno i solidno igrao(za razliku od Biuka recimo) za gotovo isti novac za koji si kupio Miereza koji gol ne bi zabio ni da gol prosiris za dva metra. Nekako mi tu neke stvari ne stimaju ili je Meszaros malo smanjio financiranje ili su iznosi koji su isplivali totalno sranje.

Garrus_V ili je Meszaros malo smanjio financiranje ili su iznosi koji su isplivali totalno sranje.

Mislim da je prva opcija u pitanju.

5 dana kasnije

escoban

Zašto mu daješ pozornost? Dok mu ekipa poput tebe i ovi šugavi mediji daju pozornost do tada svi nazadujemo.

Nexus Zato sta je dobar zabavljac, on je triba napravit podcast slusa bi svaku epizodu 😂

escoban

Ja sam ozbiljan. Prekinite više s ovom spodobom. Nama Hrvatima su "najzabavniji" ovi koji su nas sve popljačkali i uništili društvo i sport. Političari su nam najveće zvijezde kao i ovi krkani poput Mamića, Keruma i krepanog Bandića.

Nas su mi fascinantni ljudi koji ga brane…ko i kod bandica logika…nek je uzeo lovu nesto je i napravio…napravis tri fontane pa je u redu da si ukro…zbilja se ponekad pitam zasluzujemo li mi svoju drzavu